Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez 24 évesen? Magányos vagyok, a családon kívűl úgy érzem, senkim sincs.
Igazság szerint személyes tapasztalatom a "magányban" csupán annyi van, amit magamnak generáltam, de mivel tudatos volt a "falépítés, elzárkózás" egyes emberektől ezt sosem fájlaltam. A saját döntésem és célom volt vele, amit nem is bántam meg.
Esetében csupán blaszfémiákat tudnék felsorakoztatni, de sejtem ahogy mindenki másnak neki is egyedi a helyzete. Sajnos a "hozzá hasonló" emberek magukban keresik mindig a hibát ami részben hasznos lehet, de sejtem semmivel sincs előbbre aki értéket keresve kinyitja magát mindenkinek és a csalódások miatt "ég ki".
Mint mindenben, itt is a "mértéken" van a hangsúly...nyitni mindenképpen kell, ahogyan meg kell válogatni azokat is akiknek az ember "kiadja magát".
A szerelem más tészta...szerintem sokkal több oka van aggodalomra annak aki a csalódások miatt köt egy kompromisszumra épülő házasságot, mintsem várna az igazira.
Persze az Ő esete is cseppet végletes, hiszen teljesen elzárkózott aminek ezernyi oka lehet...erre lettem volna kíváncsi, hátha tudok számára segíteni valamiben, ha másban nem akkor abban, hogy meghallgatom...arra pedig nem ez a megfelelő közeg.
Eleddig az voltam, remélem meg is maradok annak... bár lassan ideje lenne férfikorba lépni szellemileg is.
Ennyire nyilvánvaló a szavaim alapján?
A kishölgy valóban eltűnt, remélem azért valaki tud majd megoldást kínálni neki, bár egyet kell értsek veled, hiszen megoldani csak saját tapasztalatokon keresztül lesz képes.
Ami valljuk be nem kis bátorságot kíván majd tőle ebben a helyzetben. Reméljük, hogy vigyáz majd rá közben valaki, mert kicsit olyan lesz neki mint nyúljelmezben táncolni az agárversenyen.
Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!