Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még magányos lányok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 19:39
3/24 anonim válasza:
szerintem nincs.
sehol, se látni, csak irogálnak, szerintem azok beépített moderátorok, vagy vmi beépített ember az aki azt szokták írni, hogy 21 éves vagyok lány és még nem volt senkim.....ilyen NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/24 anonim válasza:
kajakra vannak. képzeld olyanok is akik full jó nők.csak nem akarnak kapcsolatot. inkább partyba dugnak:\
6/24 anonim válasza:
Vannak.
Nem vagyok kövér, nem járok partyba (már magát a szót utálom), azt, hogy ronda vagyok-e vagy sem, nem én ítélem meg.
20 éves vagyok és még nem volt barátom. Egész életemben lányos iskolába jártam, így aztán nem is tudom, "hogy kell beszélni" a fiúkkal.
20/L
7/24 anonim válasza:
Itt vagyok én, 18 éves, eddig senkim sem volt, smárolni se smároltam még. Rondának nem vagyok ronda, legnagyobb probléma velem, hogy ritkán megyek bulizni, suliban meg kevés srác van, s nem is nagyon szimpik. Bulikon meg szerintem amúgy sem nagyon lehet találni normális srácot, eddig ahány odajött pár mondat után elég pofátlanul le akart smárolni, én meg a nevüket sem tudtam. Van valaki a fenébe is, aki esetleg kiváncsi rám is és nem csak le akar teperni...
8/24 A kérdező kommentje:
ma 20:00
Aki nem akar leteperni az általában rendes srác,és azok félénkek,nem fognak odamenni hozzád,de ha mégis odamennének,még akkor sem biztos hogy az eseteid lenne valamelyk..
2011. szept. 29. 20:10
9/24 A kérdező kommentje:
ma 19:57
reiko?
2011. szept. 29. 20:11
10/24 anonim válasza:
Biztos velem van a baj, de mi az, hogy "reiko"? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!