Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom azt fogjátok írni, hogy unatkozó anyuka és hogy jó dolgában. De nem, csak magányos vagyok és sosem leszek szabad. A többi lent. Mit tegyek?
Felirnám a telefonszámodat és jelentkeznék..
22/F
A férjed kinn pusztul a munkában hogy a családjának legyen mit ennie te meg azon ábrándozol hogyan csald meg.
A szüleim 15 éve élnek így, édesapám kamionsöfőr. Elgondolkozhatnál magadon picit, nomeg hogy mit dog gondolni az a szegény kisgyerek az anyjáról, ha majd felnő és megtudja ezeket.
F/16
Nem csak ez az egy út vezet a boldogsághoz.
Beszélj a pároddal és amikor csak itthon van próbálj meg felejthetetlen napokat csinálni.
Hogy mit csinálnék pontosan nem tudom, de annyi biztos, hogy nem mennék más férfihoz, csak mert f*szhiányom van.
ma 21:07
Amellett hogy anya, még nő is, akinek vannak igényei. Egy rossz szót se szólt a férjéről, még nem is csalta meg, nem kéne elítélni.
Nehéz így élni, és ha az anyuka nem boldog, akkor ez hatással van a család - és a gyerek - életére is.
Először is a meglévő kapcsolatodat próbáld rendbehozni a gyermeked apjával. Nem lehetne, hogy itthon dolgozzon? Nem mehetnétek ki utána?
Ha ez semmiképp nem megy, és már menthetetlen a kapcsolat, akkor jöjjön, aminek jönni kell.
"Használd a ujjadat oszt jó van :D"
Hülyeség. Ez nem arról szól, hogy valakinek van orgazmusa-e vagy sem.
Én is voltam egy ideig egyedülálló anyuka, iszonyat nehéz a mindennapokat egyedül végigcsinálni, minden egyes dolgot teljesen egyedül megoldani, és a nap végén még oda sem bújhat senkihez az ember, egy puszit, egy ölelést se kap. Főleg évekig csinálni ezt...
Azzal értek egyet, aki azt javasolta, hogy próbálja meg rendbe hozni a kapcsolatát, ha meg nem megy, akkor legyen aminek lennie kell... De ez az élet így kikészíti az embert és végül a gyerek fogja megsínyleni, mert gyakorlatilag nincs apja, az anyja meg boldogtalan. Ennél még az is jobb, ha az édesapja láthatja amikor akarja, az anyuka meg boldogan él az új férjével és szeretetben nevelik a kicsit - aki legalább lát maga előtt férfimintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!