Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Nem unatkozó kisfiúk! Komolyan érdekelne, hogy a cicanyelves puncik esztétikai értéke tényleg ilyen silány? :D De miért?
A kérdés megfogalmazása lehet érdekes, de értitek. Aki kötözködni akar minden szavammal, hát egészségére!:D
Lényegében az érdekelne, hogy van olyan h szép és csúnya punci, és van aki ki is kéri magának, hogy márpedig ilyen punciba nem teszi be a kukacát, mert rojtos, szétb*szott, és egyebek. Nem tudom, aki értelmes, az tudja, hogy a használtság és a kinézet között, azért vajmi kevés az összefüggés. Max a kor és a genetika. Sóval érdekelne, hogy szexuálisan mennyire meghatározó, hogy az adott lánynak milyen a puncija.
Kíméljenek a "nekem szép, és normális a puncim" típusú értelmes hozzászólok!!!
Előre is köszi a válaszokat!
1. vagyok
ha úgy néz ki mint a képen akkor azonnal dobj egy privit:)
szerintem simán jó, még ennék is róla, sőt azon is aludnék éjjel:)
1. válaszadó: Az mióta cicanyelves? Ez azért egy lightosabb punci, nem erre szokták mondani.
Szerezz magadnak!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!