Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Nem unatkozó kisfiúk! Komolyan érdekelne, hogy a cicanyelves puncik esztétikai értéke tényleg ilyen silány? :D De miért?
A kérdés megfogalmazása lehet érdekes, de értitek. Aki kötözködni akar minden szavammal, hát egészségére!:D
Lényegében az érdekelne, hogy van olyan h szép és csúnya punci, és van aki ki is kéri magának, hogy márpedig ilyen punciba nem teszi be a kukacát, mert rojtos, szétb*szott, és egyebek. Nem tudom, aki értelmes, az tudja, hogy a használtság és a kinézet között, azért vajmi kevés az összefüggés. Max a kor és a genetika. Sóval érdekelne, hogy szexuálisan mennyire meghatározó, hogy az adott lánynak milyen a puncija.
Kíméljenek a "nekem szép, és normális a puncim" típusú értelmes hozzászólok!!!
Előre is köszi a válaszokat!
hát ezen az oldalon már tényleg volt pár ami zavarna. :-S
24F
Igen, valóban ritka, ami eléggé kilóg, és még ízléses is. Ezt már én is hallottam több férfitól.
És hidd el hogy buknak rá ;) A bulvár híreknek meg ne higyj.
Nem gond a "cicanyelv":)
Ezeket a cikkeket csak azért terjesztik mert sok hülye nő elhiszi, hogy tényleg nem tetszik a pasiknak és ezért plasztikáztatja amiből ők rengeteg pénzt nyernek.Egyszerű üzleti fogás, olyan mint a hirdetések, hogy pénisz növelés, és akkor a sok hülye férfi akinek 15körüli a pénisze bedőlnek az ilyennek, tehát az ilyen reklámok, hirdetések az emberek kishitűségét, kisebbrendűségi érzéseit hivatottak kihasználni, ne dőljetek be ilyeneknek!
20f
Csak azért írjátok mi, hogy felpontozzalak?:D
De végül is értelmes válaszok, ha pozitív, hanem, ezért pontozok.:)
Linket néztétek?
Előfordulhatnak nagyon extrém puncik amik egy pillanatra elriasztanának, de valószínűleg akkor is megdugnám. Nem hiszem, hogy valaha is elhagynák a számat az "ebbe be nem teszem" szavak. Örömmel fogadok mindenfél puncit:)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!