Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom azt fogjátok írni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom azt fogjátok írni, hogy unatkozó anyuka és hogy jó dolgában. De nem, csak magányos vagyok és sosem leszek szabad. A többi lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem külföldön dolgozik és két-három hetente jön haza. Én pedig egyedül vagyok egy pici gyerekkel, akit egyedül nevelhetek fel. Amikor velünk élt akkor is mindig dolgozott, ha nem akkor maszekolt,ha nem akkor valakinek segített. csak én voltam mindig egyedül, és ez már 6 éve így megy. Most viszont már annyira vágyom a szerelemre és a szenvedélyes szexre, hogy belepusztulok. Van valaki aki tetszik, de hülye becsületes liba vagyok és csak a fiam érdekeit nézem. Viszont azt nem bírom elképzelni, hogy soha az életemben nem lehetek boldog és szerelmes. Ti mit tennétek?
2011. okt. 6. 21:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Utso neked van már gyereked?
2011. okt. 7. 22:37
 22/22 anonim válasza:
Szép nunni
2020. júl. 16. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!