Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom azt fogjátok írni, hogy unatkozó anyuka és hogy jó dolgában. De nem, csak magányos vagyok és sosem leszek szabad. A többi lent. Mit tegyek?
Tényleg ennyire naivak az emberek, vagy velem van baj ?
Én az ilyen távkapcsolatokban szinte mindig biztosra veszem, hogy mindkét fél kalandozik, mert egyszerűen az ember nem bírja egyedül huzamosabb ideig. Most hogy ezt a másik fél nem tudja / akarja elhinni / elképzelni, az más kérdés.
De ha meg nem lenne pénz befizetni a villanyszámlát akkor amiatt nem lenne szex mert megenne a depi.Késő már ilyenkor ezen gondolkodni,sajnos ez van magyarországon,és hidd el,hogy nem vagy egyedül a problémáddal.Szerintem neked a fő problémád az,hogy olyan valakitöl van gyereked akit sose szerettél igazán.Talán beszélned kellene a férjeddel erről.Ha nem kell a lóvé maradjon otthon,itthon is lehet pénzt keresni,csak nem annyit mint odakint.Szóval mérlegelni kell és dönteni,hogy mi a fontosabb nektek,a pénz vagy a szerelemi élet.34f szintén egy éves gyerekkel-
Hasonlo cipőben járok,én kamionoztam eddig,megvolt a pénzem,de nem láthattam a kislányom,és az asszonykám,most itthon vagyok,nincs pénz,és ha itthon maradok akkor ez fog tönkretenni mindent...most akkor mi a jo......csináljak?
Hidd el a te párodnak sem egyszerü
Szia!
Teljesen megértem a helyzetet. Én mocskos r*banc vok meg lehet kövezni, de tedd ami a te érdeked, és legyél boldog. ÉN Angliában élek és dolgozom, van egy ismerősöm kamion sofőr, és Ő azt vallja amíg nincs otthon addig Ő félremegy hiába van két gyereke meg felesége, és a felesége is megcsinálja mert mindenkinek szüksége van, legalább sexre, és egy szerető társra nem csak bank kártyára. Ne érdekeljen ki mit mond. Szomszéd vagy akárki. A te érdeked a legfontosabb mert csak egy életed van. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!