Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom azt fogjátok írni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom azt fogjátok írni, hogy unatkozó anyuka és hogy jó dolgában. De nem, csak magányos vagyok és sosem leszek szabad. A többi lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem külföldön dolgozik és két-három hetente jön haza. Én pedig egyedül vagyok egy pici gyerekkel, akit egyedül nevelhetek fel. Amikor velünk élt akkor is mindig dolgozott, ha nem akkor maszekolt,ha nem akkor valakinek segített. csak én voltam mindig egyedül, és ez már 6 éve így megy. Most viszont már annyira vágyom a szerelemre és a szenvedélyes szexre, hogy belepusztulok. Van valaki aki tetszik, de hülye becsületes liba vagyok és csak a fiam érdekeit nézem. Viszont azt nem bírom elképzelni, hogy soha az életemben nem lehetek boldog és szerelmes. Ti mit tennétek?
2011. okt. 6. 21:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem hány éves az anyuka?:D
2011. okt. 6. 21:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen, 35
2011. okt. 6. 21:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen az anya életkora, akár 20 éves valaki akár 50, jó egy társ akivel meg lehet osztani a napi örömöket és gondokat, este pedig összebújni és érezni, hogy számíthat a másikra.
2011. okt. 6. 21:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédaim pont így élnek. A férj már több, mint tíz éve külföldön dolgozik, és még ritkábban jár haza. ( ünnepek, meg egyszer-egyszer hazajön 2-3 napra) A feleség körülbelül 2 éve szeretőt tart, a férjnek is voltak külföldön kalandjai, de szeretik egymást, ezért ezt így elfogadták, amikor hazajön a férj, az ég világon minden rendben megy. Gyerekük van, egy 14 éves lányuk.
2011. okt. 6. 21:46
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem mondom, hogy jó dolog a megcsalás, sőt. De vannak dolgok az életben, amik törvényt bontanak. És nagy bölcsesség az is, hogy amiről nem tudsz, az nem tud fájni/az nincs is.
2011. okt. 6. 21:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ennyire naivak az emberek, vagy velem van baj ?

Én az ilyen távkapcsolatokban szinte mindig biztosra veszem, hogy mindkét fél kalandozik, mert egyszerűen az ember nem bírja egyedül huzamosabb ideig. Most hogy ezt a másik fél nem tudja / akarja elhinni / elképzelni, az más kérdés.

2011. okt. 6. 22:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. Tartós távkapcsolatoknál ez bizony nehezen elkerülhető.
2011. okt. 6. 22:06
 18/22 anonim ***** válasza:
*kerülhető el.
2011. okt. 6. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:

De ha meg nem lenne pénz befizetni a villanyszámlát akkor amiatt nem lenne szex mert megenne a depi.Késő már ilyenkor ezen gondolkodni,sajnos ez van magyarországon,és hidd el,hogy nem vagy egyedül a problémáddal.Szerintem neked a fő problémád az,hogy olyan valakitöl van gyereked akit sose szerettél igazán.Talán beszélned kellene a férjeddel erről.Ha nem kell a lóvé maradjon otthon,itthon is lehet pénzt keresni,csak nem annyit mint odakint.Szóval mérlegelni kell és dönteni,hogy mi a fontosabb nektek,a pénz vagy a szerelemi élet.34f szintén egy éves gyerekkel-

Hasonlo cipőben járok,én kamionoztam eddig,megvolt a pénzem,de nem láthattam a kislányom,és az asszonykám,most itthon vagyok,nincs pénz,és ha itthon maradok akkor ez fog tönkretenni mindent...most akkor mi a jo......csináljak?

Hidd el a te párodnak sem egyszerü

2011. okt. 6. 22:19
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Teljesen megértem a helyzetet. Én mocskos r*banc vok meg lehet kövezni, de tedd ami a te érdeked, és legyél boldog. ÉN Angliában élek és dolgozom, van egy ismerősöm kamion sofőr, és Ő azt vallja amíg nincs otthon addig Ő félremegy hiába van két gyereke meg felesége, és a felesége is megcsinálja mert mindenkinek szüksége van, legalább sexre, és egy szerető társra nem csak bank kártyára. Ne érdekeljen ki mit mond. Szomszéd vagy akárki. A te érdeked a legfontosabb mert csak egy életed van. Kitartás.

2011. okt. 6. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!