Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet meghódítani egy magányos ffit?
Ha biztosítom róla, h rám mindig számíthat. Keresem, érdeklődöm felőle, h h van, ezek mind jók igaz? a baj az, h nehezen nyílik meg, ezt tiszteletben is tartom. Gondjai vannak a volt párkapcsolataival.
De, h nőies, ellenállhatatlan, jókedvű, mosolygós leszek vele, akkor ez mindenképp pozitívum számára, ugye?
Tényleg fontos nekem ez az ember, szeretnék vele lenni és meg is értem, de eddig még nem volt dolgom ennyire magát külsőleg erősnek mutató emberrel, aki belül küzd az egyedülléttel és a magánnyal.
Én is ilyen voltam. Engem is a barátnőm " puhított " meg:)
És igen eléggé pozitív dolog. Nekem legalábbis az volt.
És, szerintetek, ha már volt konfliktusom ezzel a ffival. Tulajdonképpen nem beszélünk másfél hete, akkor h közeledjek fel
+a konfliktus után rögtön írtam neki, h ne haragudjon, h ilyen meg olyan voltam vele
+félek, h lehet ő már el is vetette a kapcsolat lehetőségét
+nevetsége, de a "vita" után nem beszéltünk viszont like-okat hagyott egy-egy posztomon(lehet, h az csak a zenének szólt???)
Az pozitív, ha képes vagy elnézést kérni, belátni a hibáidat.
Sajnos ritka.
És nem csak a zenét like-olja :-)
Nos a zenelájkolás önmagában ló*asz.
Megható ez a történet azért.
Sok mindenki küzd a magánnyal.Azért törődj vele.
Üdv : Dr.House
"Ha biztosítom róla, h rám mindig számíthat. Keresem, érdeklődöm felőle, h h van, ezek mind jók igaz?"
Ha csak mondod, még édes kevés. A tettek mutatják meg ki is valójában az ember. Nekem is sokszor mondták magukról, hogy megbizható, stb, a tetteik mindig az ellenkezőjét bizonyitották. Ha érdekel akkor úgyis normálisan fogsz vele viselkedni. Szóval viselkedj vele természetesen. Foglalkozz vele. Ennyinél több nem kell.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!