Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy "kemény" csajt meghódítani?
Mit értek kemény alatt:
ô nem nagyon keres engem, lazán veszi a dolgot, nem tud ilyen hamar kötôdni, nem szereti a nyomulós srácokat, egyszer meg is feledkezett rólam.
Amiket mondott nekem eddig:
Nem unatkozik mellettem( mindig benyögök vmit hogy nevessen), kedvel, de nem mondta ki egyenesen( velem ellentétben), tetszettek neki a figyelmességeim.
Ô egy nagyon okos lány és most erasmusol, jelenleg csak barátok vagyunk, de megvárom.
az én legnagyobb hátrányom, amiért mindenki is szeret, hogy nyitott vagyok és ôszinte, nem titkolom az érzéseim. Sztem az egyenességem miatt is tartjuk a kapcsolatot.
jó tanácsokat, tapasztalatokat várok.
Amugy egy kedves, aranyos, mosolygós, visszafogott lányról van szó.
24/f 21/l
Mindent ki kell szedni belôle, azt elfelejtettem írni, hogy volt egy kirohanásom és mondtam neki, ha nem akar semmit most szólhon, mi elôtt bele szeretek, én ezt várnám el. Erre azt mondta, ha nem akarna tôlem semmit, akkor tartaná velem a kapcsolatot?
Ez egyértelmû volt nekem. Szavakkal nem fejezi ki az érdeklôdését, de adott már jeleket, hogy ez lehet több is.
Az a bajom fôleg, hogy messze van, ha látnám, akkor tudnám-èrezném, hogy mit is kell tennem.
Próba ként fogom fel ezt a távol létet, de nem élem bele magam.
Ne erőltesd a dolgot,finoman közelíts mindig hozzá,légy figyelmes udvarias.
Legyél vele sokat,beszéljetek komolyabb témákról is.
Látni fogod ha vevő rád vagy sem.
Ha kedvel(mint fiút) akkor tovább mehetsz.Ha nem akkor maradjatok barátok,mert akkor sincs minden veszve.Az érzelmeket nem lehet irányítani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!