Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet meghódítani egy magányos ffit?
Ha biztosítom róla, h rám mindig számíthat. Keresem, érdeklődöm felőle, h h van, ezek mind jók igaz? a baj az, h nehezen nyílik meg, ezt tiszteletben is tartom. Gondjai vannak a volt párkapcsolataival.
De, h nőies, ellenállhatatlan, jókedvű, mosolygós leszek vele, akkor ez mindenképp pozitívum számára, ugye?
Tényleg fontos nekem ez az ember, szeretnék vele lenni és meg is értem, de eddig még nem volt dolgom ennyire magát külsőleg erősnek mutató emberrel, aki belül küzd az egyedülléttel és a magánnyal.
A konfliktus után bocsánatot kértél, de mégsem beszéltek, ő meg csak "lájkolgat"? Akkor írjál neki, mert lehet, hogy arra vár, hogy te keresd meg először. A pasik büszkék ám... És nincs semmi veszítenivalód.
Ha arra vár, hogy megkeresd, akkor egy idő után megunja ám a várakozást. Ha meg meggondolta magát és nem kíváncsi rád, legalább kiderül.
Értem, és nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Kis kiegészítés: ez a ffi kb 1 éve nagyot csalódott... A barátnője otthagyta egy másik ffiért...
És még mindig érez iránta vmit, azt mondja, h ez a nő vmit nagyon jól tudott"
Másrészt, elég nagy korkülönbség van közöttünk, 7 és fél évvel fiatalabb vagyok, kicsit úgy gondolom, h őt ez feszélyezi mivel megismerkedésünkkor 2 évvel idősebbnek nézett. Nem tudom már h mit tegyek. Írjak neki, de mit ??!! "Szia! hogy vagy?" azután ami történt 2 héttel ezelőtt?
Nagyon hiányzik és nagyon kedvelem, és iszonyatosan sajnálom, a családi, magánéleti gondjaiért és utálom magam, amiért még 1 +nyűg voltam neki... De mit tegyek?
Szerintem ő már ezen a konfliktuson túltette magát.
Írj neki egy teljesen egyszerű levelet és ne utalj a korábbi konfliktusotokra. Nem is kell hosszan írnod, elég egy pár kedves szó. Ha akarja, úgyis felveszi a beszélgetés fonalát.
mennyi idősek vagytok? egyébként nem hiszem, hogy a 7.5 év áthidalhatatlan probléma lenne.
"Írjak neki, de mit?"
"szia,
Sokat gondolok rád, nagyon hiányzol. Sajnálom, hogy vitáztunk, nem akartalak bántani, ugye tudod?"
kezdetnek bőven megteszi.
jó látni, hogy vannak ilyen angyalok, mint te! :)
Én 19 vagyok, ő 27 lesz...
Igazából, lehet, h ő már el is felejtette az egészet, csak az én szívemet háborgatja már 2 hete a dolog...
Amúgy nagyon jó amit írtál, ha írok neki akkor kezdetnek ezt fogom:) mert elég beszédes vagyok, de elkezdeni a beszélgetést, huhh az nekem mindig olyan nehezen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!