Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családon belüli szerelem és kezdeményezés, SÜRGŐS hogyan?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nem vérrokoni szálon, de a családomban (nagypapám 2.házasságából a feleségének a volt férjének a fia ...uuuhhh:D bocsi) van egy fiú, akihez évek óta vonzódom.. Tavaly ő is kezdeményezgetett kicsit,de nem tudom miért,talán nem álltam készen - nem viszonoztam a dolgot. Régen nagyon aranyosan bókolt nekem, de most már sosem ír rám neten sehol, ha találkozunk családnál mindig röhögcsélünk,de ez nekem kevés... Viszont nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy nyomulok rá azzal, hogy én írok rá mindig... Mit csináljak?? Most lehetőségem van jó benyomást kelteni, utalgatni...mi a legjobb útja ennek? :) előre is köszi.2011. szept. 20. 21:40
1/4 gyíííháááá válasza:
Kérdezd meg kedvesen, hogy lenne-e kedve vérfertőzni egy kicsit:D
2/4 anonim válasza:
Írta, hogy nem vérrokon... ha viccelni akartál, annak is szar.
Egyébként meg valahogy próbálj valahogy közelebb kerülni hozzá. És szerintem abban sincs semmi, ha te ráírsz egy párszor, de azért ha észreveszed, hogy nem igazán érdeklődik vagy ő ezek után sem ír, akkor...tudod, hagyd szerintem :/
Sok sikert! :)
3/4 anonimikusz válasza:
Nincs sztem semmi gázos, elvégre nem vérrokon, és elég távoli is. Írj rá nyugodtan, és ha akar vmi tőled, úgy is lép az ügy érdekében,már ha nem kis nyámnyila.
4/4 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, ha nem vérrokon. Én is voltam már hasonló esetben. Beleszerettem unokatesóm unokatesójába (és NEM vérrokon!!!) Én elég rendesen nyomultam rá, nem zavartattam magam (meg is érte) :D Szerintem legyél bátor, hiszen egyszer élünk. Használd ki a lehetőséget. Ha lekoptatni.... ez van, megy tovább az élet. Te legalább megpróbáltad és nem fogod később feltenni a kérdést, hogy MI LETT VOLNA HA? (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!