Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Extra cikis, de csinált már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra cikis, de csinált már veletek ilyet a barátotok?

Figyelt kérdés

Tehát, sokszor vagyok a barátomnál, de nála ritkán van kaja.. legalábbis ezt mondja, de a hűtőből mindig kiesnek a dolgok.. xD Hogyha nála megéhezünk akkor megkérdezi, hogy "Nembaj ha most eszek, mert megéheztem..?" mondom erre, hogy "természetesen nem, de csinálhatok magamnak egy szendvicset, mert éhen halok".. ilyenkor az van h maradjak csak a szobájában, ő hoz kaját de csak magának (!) és elkezd előttem enni.... akármennyire rosszul érzem magamat az éhségtől, akkor sem gondol rám. múltkor pl. megint eljátszottuk a szokásos párbeszédet, hogy nem-baj-?-nem-de-én-is-éhes-vagyok erre az volt a válasz, hogy "és ha én most eszek te pedig majd hazafele beugrasz vmi kajáldába?".... persze csinál még egy csomó ilyen kiborító dolgot, dehát azzal hiteget, hogy én vagyok az élete szerelme és velem akarja leélni az életét és tényleg nem találna nálam jobbat.

Ti mit tennétek a helyemben? (tudom, nem lehet kibírni kifigurázás nélkül, de 1-2 normális választ azért kérnék..:D)

2011. aug. 26. 22:44
 71/94 A kérdező kommentje:
félreérthető volt a rasszista része. 100% magyar vagyok:$
2011. aug. 27. 00:08
 72/94 A kérdező kommentje:
igen jól dumálgatunk de így megnyugszom legalább és el tudok rajta gondolkodni:)
2011. aug. 27. 00:10
 73/94 needtoknow ***** válasza:
100%
Szakíts vele, és írj privátot vansnek. :D
2011. aug. 27. 00:10
 74/94 anonim ***** válasza:
100%
elég szánalmas hogy egyes csávók itt másznak rá egy csajra eléggé fail:DDD mivan élőbe nem megy?
2011. aug. 27. 00:12
 75/94 anonim ***** válasza:
csak itt megy a csajozás vans? és még így neten kereszütl meg is fordult a fejedbe hogy elszedd a csajt a csávójától... elég szánalom vagy:D:DD
2011. aug. 27. 00:13
 76/94 A kérdező kommentje:
így bepasizni? gyönyörűű:D nem, bocsássatok meg, jó volt hülyéskedni, de én még így sem fogom megcsalni..:( ilyen vagyok:( ha nem mondja le végre a programunkat akkor megbeszélem vele.. de most megyek alukálni, de még hnap felnézek. pápá
2011. aug. 27. 00:13
 77/94 anonim ***** válasza:
nem is jutott eszembe hogy megcsalod, én csak szánalmasnak tartottam egyes itteni emberek viselkedését :D
2011. aug. 27. 00:15
 78/94 anonim ***** válasza:
100%
szia nem mondta senki hogy csald meg
2011. aug. 27. 00:15
 79/94 A kérdező kommentje:
most olvasom a leszóló kommenteket.. sztem csak vidítani akartak a srácok h legyen önbizalmam.. vans első komija olyasmi volt h "te vagy életem szerelme".. nem gondolja komolyan nyugiii:D
2011. aug. 27. 00:16
 80/94 needtoknow ***** válasza:
Így van, senki nem "uszította", hogy csalja meg a barátját. Értelmezésből jeles. :)
2011. aug. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!