Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Extra cikis, de csinált már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra cikis, de csinált már veletek ilyet a barátotok?

Figyelt kérdés

Tehát, sokszor vagyok a barátomnál, de nála ritkán van kaja.. legalábbis ezt mondja, de a hűtőből mindig kiesnek a dolgok.. xD Hogyha nála megéhezünk akkor megkérdezi, hogy "Nembaj ha most eszek, mert megéheztem..?" mondom erre, hogy "természetesen nem, de csinálhatok magamnak egy szendvicset, mert éhen halok".. ilyenkor az van h maradjak csak a szobájában, ő hoz kaját de csak magának (!) és elkezd előttem enni.... akármennyire rosszul érzem magamat az éhségtől, akkor sem gondol rám. múltkor pl. megint eljátszottuk a szokásos párbeszédet, hogy nem-baj-?-nem-de-én-is-éhes-vagyok erre az volt a válasz, hogy "és ha én most eszek te pedig majd hazafele beugrasz vmi kajáldába?".... persze csinál még egy csomó ilyen kiborító dolgot, dehát azzal hiteget, hogy én vagyok az élete szerelme és velem akarja leélni az életét és tényleg nem találna nálam jobbat.

Ti mit tennétek a helyemben? (tudom, nem lehet kibírni kifigurázás nélkül, de 1-2 normális választ azért kérnék..:D)

2011. aug. 26. 22:44
 61/94 A kérdező kommentje:
első 2 randi ingyenhelyes volt.. am az összeset én álltam ha költeni kellett.. azt is ha megéheztünk. hihetetlen..:D
2011. aug. 27. 00:01
 62/94 anonim ***** válasza:
amúgy azért tényleg pofátlanság, de én pl hülyeségnek tartom, hogy a faszi fizet, a legjobb ha fele fele. Megveszik a csajt ba.zdmeg. A nők meg hagyják, mert sok a pénzéhes. Te nem vagy az, ha eddig bírtad, gratulálok, ezerből egy. Egyébként, szerintem zsidó a gyerek.
2011. aug. 27. 00:02
 63/94 anonim ***** válasza:

ilyet kell inni [link]

Akkor viszont sajnálja a pénzt tőled és az van hogy tudja hogy te meg veszed neki...

2011. aug. 27. 00:03
 64/94 anonim ***** válasza:
Amúgy ez már lassan fórum. Többször is írtam ide, de a nevet csak most állítottam be h mutassa. Nem túl előnyös, páran lehet azt hiszik h 7 éves vagyok xD
2011. aug. 27. 00:04
 65/94 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy Isten a gyerek. viszitek ide-oda, kajáltatjátok, te le is fekszel vele de még a kábelt is megveszed :D
2011. aug. 27. 00:05
 66/94 A kérdező kommentje:
2 dolgot rühell a cigányt meg a zsidót. és most bocsánat a rasszizmusét..:D de én ilyen családban nőttem fel. utálok tartozni vkinek. a legvégső pillanatban kérek de mielőbb visszaadom. és ha kér tőlem vki adok (látjátok..xd). és nem hagytam h meghívjon más pali, felébe fizettük mindig. tényleg kevés ilyen EMBER van főleg Mo.-n..:D
2011. aug. 27. 00:05
 67/94 A kérdező kommentje:
akkor ahhoz mit szoltok h nyal 2 percig utána felnéz és megkérdezi így: "mostmár helyet cserélhetünk, édes?" pedig nem volt panasza senkinek odalentre.. és nekem ő volt az első "úgy"
2011. aug. 27. 00:07
 68/94 anonim ***** válasza:
Igen. Egyébként lehet nem tudja akkor, hogy az, mert nagyon úgy viselkedik. Kérdezd már meg tőle, hogy miért utálja a zsidókat:D
2011. aug. 27. 00:08
 69/94 anonim ***** válasza:
Elég önző. :D
 70/94 anonim ***** válasza:

Am elég vicces :D

hogy itt beszélgetünk amikor te csak egy kérdést tettél fel és igen elégé ki használ a pasi...

Meg veszel mindent és még szexelsz is vele nem semmi :D

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!