Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Extra cikis, de csinált már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra cikis, de csinált már veletek ilyet a barátotok?

Figyelt kérdés

Tehát, sokszor vagyok a barátomnál, de nála ritkán van kaja.. legalábbis ezt mondja, de a hűtőből mindig kiesnek a dolgok.. xD Hogyha nála megéhezünk akkor megkérdezi, hogy "Nembaj ha most eszek, mert megéheztem..?" mondom erre, hogy "természetesen nem, de csinálhatok magamnak egy szendvicset, mert éhen halok".. ilyenkor az van h maradjak csak a szobájában, ő hoz kaját de csak magának (!) és elkezd előttem enni.... akármennyire rosszul érzem magamat az éhségtől, akkor sem gondol rám. múltkor pl. megint eljátszottuk a szokásos párbeszédet, hogy nem-baj-?-nem-de-én-is-éhes-vagyok erre az volt a válasz, hogy "és ha én most eszek te pedig majd hazafele beugrasz vmi kajáldába?".... persze csinál még egy csomó ilyen kiborító dolgot, dehát azzal hiteget, hogy én vagyok az élete szerelme és velem akarja leélni az életét és tényleg nem találna nálam jobbat.

Ti mit tennétek a helyemben? (tudom, nem lehet kibírni kifigurázás nélkül, de 1-2 normális választ azért kérnék..:D)

2011. aug. 26. 22:44
 31/94 anonim ***** válasza:
Persze kapsz gyere Zab utca 6 :D
2011. aug. 26. 23:21
 32/94 napietus ***** válasza:
egyébként mielőtt kidobnád hívd meg magatokhoz, egyél végig előtte egy ötfogásos vacsorát, had csorogjon a nyála, ha kér, mondd meg neki, majd eszel hazafelé a KFC-ben. utána tedd lapátra, talán ebből tanul a bunkója.
2011. aug. 26. 23:22
 33/94 needtoknow ***** válasza:
Hát gyere hozzánk... anyukám finoman főz, plusz mindenki kap enni.
2011. aug. 26. 23:28
 34/94 A kérdező kommentje:

nem menne, mert az egész családom olyan, hogyha akár aznap mondom h jönne vendégem anyu vesz rágcsát és főz plusszba kaját.. akárki jön meg van kínálva. pedig nem is szeretünk enni. náluk pedig.. megyek át hozzájuk és hhm kaja szag. ez fura:D és az anyukájával már multkor beszéltük h 1 kaját utálok: a rakottkarfiolt. és azt csinált...xD 2. reggelen megkérdezte h akkor felkelünk e mert dolga van a barátomnak (!) feltéve ha még nem haltam éhen (!)

???????????????????????????????????????????????????????

2011. aug. 26. 23:29
 35/94 anonim ***** válasza:

Ezek jó nagy Para* már bocsi.:$

(vans)

2011. aug. 26. 23:32
 36/94 napietus ***** válasza:
ebből nekem az jön le, hogy a szülei ki nem állhatnak, és abban bíznak, ha nem kapsz enni, csak lekopsz egyszer. bocs, de ez teljesen úgy jön ki.
2011. aug. 26. 23:32
 37/94 A kérdező kommentje:
az az igaszság h elváltak a szülei. az apja imád. egyszerűen imád vele semmi gond nincs. az anyja nem fogad el bárkit de engem azonnal megszeretett. néha ő állít a fián h ne szaladjon olyan gyorsan az a megrakott szekét vagynemtudomhogyismondjam..:$
2011. aug. 26. 23:35
 38/94 napietus ***** válasza:
akkor passz. mindenesetre remélem, nem maradsz ezzel a bunkóval :S találsz Te jobbat is :)
2011. aug. 26. 23:36
 39/94 needtoknow ***** válasza:
100%
Mondd az anyukájának, hogy menzán nőttél fel, és bármilyen sz*rt megeszel.
2011. aug. 26. 23:37
 40/94 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem tartom magam szépnek:( az ismerőseim jókat mondanak rólam, vannak palik akik udvarolnak, de nem vagyok jó nő egyáltalán nem érzem magam annak:( ez az egy nagy hibám.. és más nincs és ez annyira rossz mert így nem érzem h tudnék mást találni (jobbat)
2011. aug. 26. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!