Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Extra cikis, de csinált már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra cikis, de csinált már veletek ilyet a barátotok?

Figyelt kérdés

Tehát, sokszor vagyok a barátomnál, de nála ritkán van kaja.. legalábbis ezt mondja, de a hűtőből mindig kiesnek a dolgok.. xD Hogyha nála megéhezünk akkor megkérdezi, hogy "Nembaj ha most eszek, mert megéheztem..?" mondom erre, hogy "természetesen nem, de csinálhatok magamnak egy szendvicset, mert éhen halok".. ilyenkor az van h maradjak csak a szobájában, ő hoz kaját de csak magának (!) és elkezd előttem enni.... akármennyire rosszul érzem magamat az éhségtől, akkor sem gondol rám. múltkor pl. megint eljátszottuk a szokásos párbeszédet, hogy nem-baj-?-nem-de-én-is-éhes-vagyok erre az volt a válasz, hogy "és ha én most eszek te pedig majd hazafele beugrasz vmi kajáldába?".... persze csinál még egy csomó ilyen kiborító dolgot, dehát azzal hiteget, hogy én vagyok az élete szerelme és velem akarja leélni az életét és tényleg nem találna nálam jobbat.

Ti mit tennétek a helyemben? (tudom, nem lehet kibírni kifigurázás nélkül, de 1-2 normális választ azért kérnék..:D)

2011. aug. 26. 22:44
 21/94 anonim ***** válasza:

Egyebkent mi most itt epp kiborulunk, de a kerdesedre a valasz:

Nem, sosem tenne ilyet a baratom, mert inkabb odaadja az ovet, ha nicns eleg, csak en ne legyek ehes, persze mivel szeretem ot, sosem fogadnam el, max a felet, de ilyet! Hogy van pofaja elotted enni! Hat ilyen nincs. Kepzelem, mas teruleten is milyen "odaado" lehet!

2011. aug. 26. 23:06
 22/94 anonim ***** válasza:
Jamesdarker én nem is ismerem őt azért írtam be mert evvel arra akartam utalni hogy bármit mondhat.
2011. aug. 26. 23:07
 23/94 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. aug. 26. 23:09
 24/94 A kérdező kommentje:
jamesdarker, úgy van ahogy leírom.. az benne a durva, hogy még csak nem is túloztam. pont úgy szokott lenni, hogy megéhezünk és vagy ő vagy én mondom h kéne vmit enni. vagy az van h azt mondja szó szerint h "hozok kaját" és én is utána megyek h szeretnék én is enni (mondom is neki), vagy meg az van h úgy kérdezi meg h "nem baj ha most eszek vmi?" én meg "nem, de én is éhes vagyok, megmutatod mit lehet enni?" és bemegyek vele a konyhába felpakol mindent a tálcára beviszi h a szobába keni meg én meg mondom h "segítek" "de nem kell" oké.. és csak magának csinál így is. elolvastad azt a részt h közölte velem nem megyek el kfc-be hazafele mert ehetnék ott?
2011. aug. 26. 23:09
 25/94 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok ő meg 17.. előttem volt az első bnője pár hétig.. én 9. hónapja vagyok vele.. most kezdek rájönni h héj micsinálok..:D
2011. aug. 26. 23:11
 26/94 anonim ***** válasza:

Ideje lenne...

(vans):D

2011. aug. 26. 23:14
 27/94 A kérdező kommentje:
a többit el sem merem már mondani, ha ennyire hagyom magam befolyásolni:$ xDD
2011. aug. 26. 23:16
 28/94 anonim ***** válasza:
Jah am azt is meg kérdezném mit kérsz inni és a szendvicsedbe :DDD
2011. aug. 26. 23:17
 29/94 A kérdező kommentje:
na most úgy érzem magam mint egy kutya akinek rossz a gazdija és azt látja h a szomszédkutyát etetik xD most meg kapnék hamit egy járókelőtől:D szuper:D
2011. aug. 26. 23:19
 30/94 napietus ***** válasza:

ekkora egy tahó bunkót...most nem azért, de egy tök idegent is megkínálok, ha éppen eszek, mikor nálunk van, hogy nem kér-e esetleg ő is. ha meg mondja is valaki, hogy enne, hát hamarabb kérnék a szomszédtól ha nincs mivel megkínáljam, minthogy hagyjam, hogy nézze, ahogy eszek

ez a pasi gáz, alapvető dolgokkal nincs tisztában, nem tud viselkedni, bunkó, lapátra vele!

2011. aug. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!