Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Extra cikis, de csinált már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extra cikis, de csinált már veletek ilyet a barátotok?

Figyelt kérdés

Tehát, sokszor vagyok a barátomnál, de nála ritkán van kaja.. legalábbis ezt mondja, de a hűtőből mindig kiesnek a dolgok.. xD Hogyha nála megéhezünk akkor megkérdezi, hogy "Nembaj ha most eszek, mert megéheztem..?" mondom erre, hogy "természetesen nem, de csinálhatok magamnak egy szendvicset, mert éhen halok".. ilyenkor az van h maradjak csak a szobájában, ő hoz kaját de csak magának (!) és elkezd előttem enni.... akármennyire rosszul érzem magamat az éhségtől, akkor sem gondol rám. múltkor pl. megint eljátszottuk a szokásos párbeszédet, hogy nem-baj-?-nem-de-én-is-éhes-vagyok erre az volt a válasz, hogy "és ha én most eszek te pedig majd hazafele beugrasz vmi kajáldába?".... persze csinál még egy csomó ilyen kiborító dolgot, dehát azzal hiteget, hogy én vagyok az élete szerelme és velem akarja leélni az életét és tényleg nem találna nálam jobbat.

Ti mit tennétek a helyemben? (tudom, nem lehet kibírni kifigurázás nélkül, de 1-2 normális választ azért kérnék..:D)

2011. aug. 26. 22:44
 41/94 anonim ***** válasza:

Pedig tudnál aki még kaját is adna...meg innivalót:D

(vans):)

2011. aug. 26. 23:40
 42/94 anonim ***** válasza:
100%
hidd el ha már abban a kategóriában vagy hogy udvarolnak páran, akkor egy normális fiúnak lazán megfelelsz.
2011. aug. 26. 23:41
 43/94 anonim ***** válasza:
100%
itt van vans ő már nagyon kanos :D
2011. aug. 26. 23:42
 44/94 needtoknow ***** válasza:
100%
És azokat a lányokat szereti leginkább, akiknek nincs önbizalmuk, és nem kapnak enni a barátjuknál.
2011. aug. 26. 23:43
 45/94 anonim ***** válasza:
Ha zavar és úgy látom ti is éhesek vagytok nektek is adok :DD
2011. aug. 26. 23:44
 46/94 napietus ***** válasza:
100%
ja, nehogy már azért maradj vele, mert azt hiszed, nem találsz mást...csak nem fogsz ki mégegyszer ekkora bunkót :)
2011. aug. 26. 23:44
 47/94 needtoknow ***** válasza:
vans nem ilyen.
2011. aug. 26. 23:45
 48/94 A kérdező kommentje:
ezt beszéltem barátnőmmel kb 3 hónapja.. azt mondta h vágjam a képébe h nem ad enni. hát de ez milyen máár?:D azt tettem h hozott magának kaját hiába kértem (mint mindigxd) és hozzá vágtam h "ha azt mondta h oké hozol maradjak itt akkor nekem miért nem hoztál?" erre nagylelkűen megkínált az övéből. természetesen nem kellett az az 1 hari. gondoltam inkább behányok a szobájába:(
2011. aug. 26. 23:46
 49/94 A kérdező kommentje:
legalább felvidítotok<3 :D:D:D:D köszi nektek:) jóllaktam!!:D
2011. aug. 26. 23:47
 50/94 needtoknow ***** válasza:
Hol laksz amúgy?
2011. aug. 26. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!