Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extra cikis, de csinált már veletek ilyet a barátotok?
Tehát, sokszor vagyok a barátomnál, de nála ritkán van kaja.. legalábbis ezt mondja, de a hűtőből mindig kiesnek a dolgok.. xD Hogyha nála megéhezünk akkor megkérdezi, hogy "Nembaj ha most eszek, mert megéheztem..?" mondom erre, hogy "természetesen nem, de csinálhatok magamnak egy szendvicset, mert éhen halok".. ilyenkor az van h maradjak csak a szobájában, ő hoz kaját de csak magának (!) és elkezd előttem enni.... akármennyire rosszul érzem magamat az éhségtől, akkor sem gondol rám. múltkor pl. megint eljátszottuk a szokásos párbeszédet, hogy nem-baj-?-nem-de-én-is-éhes-vagyok erre az volt a válasz, hogy "és ha én most eszek te pedig majd hazafele beugrasz vmi kajáldába?".... persze csinál még egy csomó ilyen kiborító dolgot, dehát azzal hiteget, hogy én vagyok az élete szerelme és velem akarja leélni az életét és tényleg nem találna nálam jobbat.
Ti mit tennétek a helyemben? (tudom, nem lehet kibírni kifigurázás nélkül, de 1-2 normális választ azért kérnék..:D)
Ja de tényleg ,
-lehet hogy ilyen f*sz kajáik vannak és szégyenli
-ha mondod neki hogy éhes vagy és úgy nem ad vagy nem mondja hogy ott a hűtő szolgáld ki magad akkor tényleg paraszt
Esetleg kérdezd meg hogy "anyádék szólnak érte ha a csajodnak enni adsz ? " vagy valami iylesmi .... de te tudod mien a helyzetük ...
anyukámnak nem merem elmondani mert nyomban eltiltana tőle.. megértem:D de mást elmondok neki, meg a barátnőimnek is és ők már az "apróságai" miatt is kidobták volna.. tény h tajparaszt, de azzal hiteget h még 1 ilyen hozzám hasonló embert mint ő nem találok. mondanom sem kell h a hobbikra értette..xD
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Vans .: te vagy a pasija ,?
már nem azért de nem akarlak osztani , mi ez a sztori meséld el , itt ez ugyis no name , had halljuk a te szemszögedböl is , adsz enni a csajnak ? vagy mi az hogy nem csak enni adsz ? veszel neki cigit vagy más egyebet ? nemértem ...
Na akkor tisztázzuk .
Éhes a csajod meg te is ,
Mondod hogy csinálsz kaját ,
(ő szól neked hogy ő is kér? vagy te mondod neki hogy kérsz e?)
Viszel neki kaját , meg piát esztek jollaktok minden ok.
Akkor miért panaszkodik itt a csaj a kaja témára ?
Abban egyetértek hogy ha éhes akkor , akkor szoljon amikor te magadnak is elkészited a kaját , ne kelljen már megint nekiállni kaját csinálni .. (de ha életed szerelme akkor akár még csinálhatnál is egyszer kétszer , de csak ha az van hogy te ettél , a csaj meg utánna jött rá hogy ő is éhes)
Na szoval akkor ez hogy szokott lenni ????
istenem ekkora gyökeret :D nem elég hogy tudja hogy éhes vagy de még bejön a szobába és előtted eszi meg a kaját :D:D:D b.sszus én sírok ez nemigaz :D
igazából azt kéne tenned, hogy otthagyod, és elmész haza kajálni, vagy egy kajáldába, aztán vissza se jössz hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!