Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félreléptem és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreléptem és a barátom megütött. Hiba volt mással kezdeni, de akkor sem kellett volna erőszakoskodni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom, most majd jön a sok válasz, hogy mekkora ribanc vagyok, igazából biztos meg is érdemlem, de szerintem akkor is túlreagálta a dolgot a barátom.

Hétvégén lefeküdtem a legjobb haverommal. Mostanában sok gond volt a kapcsolatomban, sokat civakodtunk apró kis semmiségeken a barátommal, mindig valami hülyeségen kaptunk össze, nem volt komoly veszekedés, de akkor is felgyülemlett bennem ez a sok minden. A haveromnál házibuli volt, engem is áthívott, hogy kicsit kieresszem a fáradt gőzt. Ittunk, és én elkezdtem neki panaszkodni, hogy mennyi baj van közöttünk mostanában a barátommal és hogy már nagyon tele van a hócipőm, a legjobb haverom pedig vígasztalt, amennyire tudott. Nagyon jól esett a kedvessége, hogy végre valaki meghallgat, meg van hozzám pár jó szava, és nem csak a civakodás megy, és el is voltam keseredve a barátom miatt, meg az alkohol is oldott kicsit a gátlásaimon, és hát végül is megtörtént a dolog...

Viszont szörnyű lelkiismeret furdalásom volt utána, és az első utam a barátomhoz vezetett. Gondoltam, elmondom neki őszintén, mi történt, mert ennyivel tartozom neki. Mikor oda jutottam a történetben, hogy én és a haverom lefeküdtünk egymással, akkora pofont kaptam, hogy a fülem is belecsendült. A barátom meg ott állt balta arccal, és közölte, hogy ő ekkorát még soha nem csalódott senkiben. Azt mondta, ezzel elárultam a bizalmát.

Én pont azért akartam vele őszinte lenni, nem pedig eltitkolni előle a dolgot, hogy lássa, hogy nem akarok visszaélni a bizalmával. Nem hiszem, hogy jogos volt érte a pofon. Tényleg nagy hiba volt őt megcsalni, de akkor se lett volna szabad erőszakot alkalmaznia.

Meg se tudtam nyikkanni, annyira meglepődtem, hogy ő mégis kezet emelt rám, sose volt az a vadállat fajta.

Ezek után szó nélkül ott hagyott, azóta nem beszéltünk. Ő nem keresett, én meg azért nem kerestem őt, mert felháborítónak tartottam, hogy megütött engem. Jó, értem én, hogy kiborult, de ezt akkor is le lehetett volna rendezni kultúráltan...

Ettől függetlenül szeretnék tőle még egyszer megpróbálni bocsánatot kérni. Nem gondoltam komolyan, ami történt, csak úgy minden összejött, és sajnos rossz módon próbáltam megoldani a dolgokat. Sajnálom, amit tettem, és szeretnék bocsánatot kérni, de nem tudom, most hogyan tovább. Mi lesz, ha újra megüt? Vagy ha ilyen pofozkodós pasi, érdemes egyáltalán próbálkozni? Lehet, hogy jobb lesz nekem nélküle?

Szerintetek jogos volt egyáltalán az a pofon? Én nem éreztem úgy, hogy megérdemeltem volna.

18/L

2011. aug. 8. 18:31
 201/218 anonim ***** válasza:
18%
25/L vagyok: ma 11:38-nak: érdekes,egyik agresszív férfi meg védi a másik agresszív férfit :D te is pofozkodnál,nem csoda hogy a saját fajtádat véded! Amugy komoly kapcsolatban élek, nem mintha közöd lenne hozzá. Ettől függetlenül tartom a véleményemet,hogy NŐT NEM ÜTÜNK!! És a Kérdező igen,hibát követett el,de ez még nem jogosit fel senkit testi erőszakra. Én már nem szeretnék erről vitázni,mindenki másképp gondolja,nem kell engem is szétszedni,mert leirtam a véleményemet. nyugodjatok meg,béke legyen.Amugy azt csak zárójelben jegyzem meg,hogy sajnos ilyen a Magyar társadalom: ha egy férfi csinálná ezt,az persze fasza legény meg miegymás,de ha egy nő gyengül el,akkor ribanc...hát gratulálok az "egyenlő " mércéhez! Még sokat kell fejlődnünk tolerancia terén. Na én befejeztem. Sziasztok.
2011. aug. 22. 22:24
 202/218 anonim ***** válasza:
100%

22:24

FÉRFIT NEM CSALUNK MEG!!!

Te meg ezt fogd fel végre, r*bancot meg lehet ütni, márpedig aki megcsal valakit az r*banc, egy nőt nem bántunk, DE akkor viselkedjen is nőhöz méltóan, nem tudom te mit képzelsz magadról, hogy büntetlenül bármit megtehetsz.

21f

2011. aug. 22. 22:29
 203/218 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek meg annyit, hogy igen is az is r*banc aki megcsalja a párját, látod, 180 ember egyetért ebben velem, a tények makacs dolgok!

Én leköpnélek, az ilyen az nem ember, hanem görény.

2011. aug. 22. 22:31
 204/218 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:24

Ne haragudj, de túldrámázod. BÁRMELYIK fél követi el a megcsalást, az ugyanolyan undorító és aljas dolog. Ezzel szemben 1(!) pofont még lehet hibának nevezni. Nem mondom, hogy szép dolog, de teljesen megérthető. Ez nem a toleranciáról szól, hanem hogy ha problémánk van, azt próbáljuk megoldani, ha nem lehet, akkor meg szakítunk, de NINCS olyan körülmény, amikor hibának lehet nevezni a megcsalást. Teljes mértékben a fiúnak adok igazat, és most kapaszkodj meg, nőnemű vagyok. Egyszerűen nem vagyok elfogult. Remélem talál egy normális lányt, aki nem "gyöngül el" (milyen hülye kifejezés ez??) az első kisebb akadálynál.

20/L

2011. aug. 22. 22:34
 205/218 anonim ***** válasza:
100%

Én fiú vagyok, de soha nem bántanám a barátnőmet, sőt, egyáltalán nem szoktam bántani senkit.

Amikor szakítottam a barátnőmmel, ő elég rondán hagyott ott. Nem részletezem, de közel hasonló volt a helyzet. Én nem ütöttem meg őt, egyszerűen otthagytam.

Később szerette volna újrakezdeni, de én képtelen voltam rá. Órákon keresztül beszéltünk , elég sok dolog volt a rovásán...

Akkor jöttem rá valamire. Amikor teljesen normálisan és tisztességesen beszél az ember a másik féllel, az sokkal fájdalmasabb, mint egy pofon.Igazából nagyon nehéz volt nekem, mert már-már megbocsátottam neki, nagyon nehéz volt ellenállni.Akkor döbbent rá, hogy a hülyeségével mit veszített el. Ez sokkal nagyobb büntetés volt neki, mint akár száz pofon.

Kérdező, én egyszer már írtam neked, ugyanazt mondom, mint akkor. A történteken már nem tudsz változtatni, ez a hajó már elment. Kezdj új életszakaszt, tiszta lappal! Remélem, sikerülni fog és hamarosan boldog kapcsolatod lesz! És ne kövesd el még egyszer ezt a hibát! Minden jót!:)

2011. aug. 22. 22:53
 206/218 anonim ***** válasza:
4%

NA ÖSSZEFOGLALOM:

Nőkkel nem állunk le vitatkozni, mert a rutinjukkal úgyis legyőznek, hiszen az agyuk 99 százaléka a beszédközpontjuk.

A maradék 1 %, meg, hogy hazataláljanak...

2011. aug. 23. 09:19
 207/218 anonim ***** válasza:
93%

ma 09:19

Te meg egy általánosító, szex orientált, hímsoviniszta férfi vagy, mint a többi :) Na, jól esik, ha egy skatulyába tesznek a hülyékkel? Itt a lányok többsége is a fiúnak adott igazat. Jó lenne, ha megnéznéd a válaszokat, mielőtt hülyeségeket írsz...

2011. aug. 23. 09:36
 208/218 anonim ***** válasza:
0%

09:36

Te tényleg teljesen sötét barom vagy!!

2011. aug. 23. 09:50
 209/218 anonim ***** válasza:
100%

„Nem vagyok k*rva, oké? Nem az utcasarkon dolgozok, és nem pénzért tettem szét a lábamat, hanem elkeseredésemben követtem el egy hibát, a legjobb haverommal együtt. Most már tényleg jó lenne, hogyha nem ócsárolnátok engem folyamatosan, mert egy kicsit kezd elegem lenni ebből a sok r.i.b.a.n.c.ozásból... Úgy állítotok be, mintha fűvel-fával félrekefélnék, pedig ez nem igaz! Egyetlen egyszer léptem félre, és nagyon megbántam! Az, aki TÉNYLEG r*banc, az élvezetből csinálja, minden este kb 3 különböző pasival. Én elkeseredettségemben tettem, egyetlen éjszaka, egyetlen férfivel, és még egyszer, ezredszer is elmondom, hogy már nagyon megbántam a dolgot!!!”

A végén találd már ki, hogy megerőszakoltak és nem is élvezted. Ha annyira rossz lett volna, akkor nem tetted volna szét a lábadat. Teljesen mindegy, hogy egy faszival dugsz, öttel, tízzel, vagy ötvennel. Az a lényeg, hogy megtetted és továbbra is magadat tekinted áldozatnak, holott ugyanúgy akartad a dolgot, mint a másik srác.

„Szóval ne r.ibancozzatok meg k.urvázzatok le, ha azt se tudjátok, hogy mit jelent valójában a szó! Ja, és aki nem tud normális tanácsot vagy választ írni, az meg egyáltalán ne is írjon! Az utolkozós válaszokból kaptam már éppen eleget, köszönöm szépen! Abból nem kérek többet!”

Úgy látszik te nem érted ezeknek a szavaknak a jelentőségét. Mégis milyen hasznos tanácsot vársz: semmi baj kislányom, ha bármilyen kis zűr támad a kapcsolatodban, azonnal menj és keress valaki mást, akivel lefeküdhetsz, és mindenért hibáztasd a pasidat. Persze véletlenül se derüljön ki.

Mert nekem az jön le, hogy neked ez lenne a helyes válasz.

2011. aug. 23. 10:58
 210/218 anonim ***** válasza:
100%

„érdekes,egyik agresszív férfi meg védi a másik agresszív férfit :D te is pofozkodnál,nem csoda hogy a saját fajtádat véded!”

Az lenne az agresszivitás, ha az illető folyamatosan ordibálna, fenyegetőzne, vagy verné a nőjét. Egy pofon messze nem tartozik az agresszivitás kategóriájába.

Egyáltalán nem vagyok egy agresszív fajta, de amikor a hozzád hasonlók által leírt hatalmas bölcsességnek vélt baromságokat olvasom, felmegy bennem a puma.

Szerencsére még nem történt velem hasonló, de ha rájövök, hogy a barátnőm megcsal, az a minimum, hogy pofán b.szom és örülhet, hogy ennyivel megúszta. Ha pedig még neki áll feljebb és engem kezd el hibáztatni, kapja a következőt. Ha ezt megfejeli azzal, hogy sírni kezd, akkor pedig a harmadikat.

„Amugy komoly kapcsolatban élek, nem mintha közöd lenne hozzá. Ettől függetlenül tartom a véleményemet,hogy NŐT NEM ÜTÜNK!! És a Kérdező igen,hibát követett el,de ez még nem jogosit fel senkit testi erőszakra”

Tényleg semmi közöm hozzá, mellesleg nem is érdekes. Akkor én is tartom a véleményemet: SOHA SENKIT NEM CSALUNK MEG!!!! És most itt nem arról van szó, hogy egy nő félrekefél, hanem arról, hogy a megcsalás undorító és megbocsáthatatlan cselekedet, bármilyen nemű ember is követi el.

Kíváncsi lennék, hogy szerinted mi lett volna a srác részéről a helyes megoldás, megsimogatni a csaj fejét és azt mondani, hogy „semmi baj drágám, de azért legközelebb nem csináld már jó”

Csak egy kísérlet: a napokban keress egy tök ismeretlen tagot és dugjál vele, a pasid háta mögött, aztán állj oda elé, és mondd neki, hogy hibát követtél el, lépjünk tovább. Aztán figyeld meg a reakciót. JA tudom, te ilyet sose tennél.

Akkor ha ő fektet meg egy másik csajt, akkor is ilyen lazán kezelnéd ezt a hibát követtem el dolgot?

„Amugy azt csak zárójelben jegyzem meg,hogy sajnos ilyen a Magyar társadalom: ha egy férfi csinálná ezt,az persze fasza legény meg miegymás,de ha egy nő gyengül el,akkor ribanc...hát gratulálok az "egyenlő " mércéhez! Még sokat kell fejlődnünk tolerancia terén. Na én befejeztem. Sziasztok.”

Ez színtiszta emberi szemétség, amihez a társadalmi beidegződéseknek semmi köze. Ilyen mocskok az egész világon vannak. Már pár oldallal korábban is leírtam, de még sokan mások is, hogy az is egy szemét dolog, ha egy férfi tesz ilyet, de látom nem sikerült végigolvasnod őket.

Nagyon helyes, fejezd is be, így talán több időd lesz elgondolkozni, hogy miket is írsz.

2011. aug. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!