Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félreléptem és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreléptem és a barátom megütött. Hiba volt mással kezdeni, de akkor sem kellett volna erőszakoskodni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom, most majd jön a sok válasz, hogy mekkora ribanc vagyok, igazából biztos meg is érdemlem, de szerintem akkor is túlreagálta a dolgot a barátom.

Hétvégén lefeküdtem a legjobb haverommal. Mostanában sok gond volt a kapcsolatomban, sokat civakodtunk apró kis semmiségeken a barátommal, mindig valami hülyeségen kaptunk össze, nem volt komoly veszekedés, de akkor is felgyülemlett bennem ez a sok minden. A haveromnál házibuli volt, engem is áthívott, hogy kicsit kieresszem a fáradt gőzt. Ittunk, és én elkezdtem neki panaszkodni, hogy mennyi baj van közöttünk mostanában a barátommal és hogy már nagyon tele van a hócipőm, a legjobb haverom pedig vígasztalt, amennyire tudott. Nagyon jól esett a kedvessége, hogy végre valaki meghallgat, meg van hozzám pár jó szava, és nem csak a civakodás megy, és el is voltam keseredve a barátom miatt, meg az alkohol is oldott kicsit a gátlásaimon, és hát végül is megtörtént a dolog...

Viszont szörnyű lelkiismeret furdalásom volt utána, és az első utam a barátomhoz vezetett. Gondoltam, elmondom neki őszintén, mi történt, mert ennyivel tartozom neki. Mikor oda jutottam a történetben, hogy én és a haverom lefeküdtünk egymással, akkora pofont kaptam, hogy a fülem is belecsendült. A barátom meg ott állt balta arccal, és közölte, hogy ő ekkorát még soha nem csalódott senkiben. Azt mondta, ezzel elárultam a bizalmát.

Én pont azért akartam vele őszinte lenni, nem pedig eltitkolni előle a dolgot, hogy lássa, hogy nem akarok visszaélni a bizalmával. Nem hiszem, hogy jogos volt érte a pofon. Tényleg nagy hiba volt őt megcsalni, de akkor se lett volna szabad erőszakot alkalmaznia.

Meg se tudtam nyikkanni, annyira meglepődtem, hogy ő mégis kezet emelt rám, sose volt az a vadállat fajta.

Ezek után szó nélkül ott hagyott, azóta nem beszéltünk. Ő nem keresett, én meg azért nem kerestem őt, mert felháborítónak tartottam, hogy megütött engem. Jó, értem én, hogy kiborult, de ezt akkor is le lehetett volna rendezni kultúráltan...

Ettől függetlenül szeretnék tőle még egyszer megpróbálni bocsánatot kérni. Nem gondoltam komolyan, ami történt, csak úgy minden összejött, és sajnos rossz módon próbáltam megoldani a dolgokat. Sajnálom, amit tettem, és szeretnék bocsánatot kérni, de nem tudom, most hogyan tovább. Mi lesz, ha újra megüt? Vagy ha ilyen pofozkodós pasi, érdemes egyáltalán próbálkozni? Lehet, hogy jobb lesz nekem nélküle?

Szerintetek jogos volt egyáltalán az a pofon? Én nem éreztem úgy, hogy megérdemeltem volna.

18/L

2011. aug. 8. 18:31
 161/218 anonim ***** válasza:
55%
Basszus, nőt soha semmikor ne üssön meg egy pasi se, főleg ne akkorát, h még a füle is belecsendüljön...jézus. Oké értem én, h megcsalta, de agyonverni nem kell
2011. aug. 16. 19:18
 162/218 A kérdező kommentje:

Ma 18:51-es válaszoló!

Mi az, hogy fűvel-fával??? Egyetlen egy fiúval voltam, az is a legjobb haverom volt, akit már több éve ismerek, és nagyon megbántam a dolgot. Nem vagyok egy kis olcsó riherongy, aki minden második pasival összefekszik... Alapvetően én is elítélem a hűtlenséget, és pontosan tudom, hogy nagyon helytelen dolgot csináltunk, nem lett volna szabad. De azért ki kérem magamnak ezt a minősítést, hogy én fűvel-fával...

A többieknek köszönöm, hogy normálisan válaszolt, mocskolódás nélkül. Aki meg ribancozott, az talán legyen egy kicsit kevésbé nagyszájú és gondolkozzon el a szó valódi jelentésén... Ribanc az, aki mindenkivel összefekszik, esetleg pénzért teszi szét a lábát. Én egyetlen egyszer hibáztam, és nem fizetett érte senki. Nem hiszem, hogy k*rva lennék. És tényleg sajnálom a dolgot. Ezért is szeretném valahogy helyrehozni.

2011. aug. 16. 19:23
 163/218 anonim ***** válasza:
62%
Én a helyébe eljátszottam volna hogy megbocsájtok neked ha meggyőzöd az egyik jó csaj barátnődet hogy csináljuk hármasba, kárpótlásul. Aztán ott látványosan vele foglalkoztam volna többet, veled csak annyit amennyit muszáj és hogy ezt érezd te is. Aztán megköszöntem volna mindkettőtöknek a hozzám való jóságot. Ezt csak azért mert nőt nem ütök meg és ez megtörte volna azt a fene nagy önbecsülésedet.
2011. aug. 16. 19:24
 164/218 anonim ***** válasza:
84%

Igazából nem olvastam végig a válaszokat...

Szerintem igenis megérdemelted a pofont. Férfi nem üthet meg nőt? Hülyeség...Ha fordítva lett volna, te is megütötted volna lehet...na és? nekünk szabad?

Az meg, hogy rá akarod fogni az egészet, miszerint Ő a hibás hogy megcsaltad, szánalmas...

Szerintem ne kérj tőle bocsánatot, hadd hagy találjon magának egy NORMÁLIS nőt! :)

18/L

2011. aug. 16. 19:27
 165/218 anonim ***** válasza:
100%

szia. a barátod kiakadása teljesen jogos volt. abban persze egyetértek veled, hogy a pofon nem megoldás, inkább soha többé nem láttál volna engem a helyében.

de!! arról nem tehet a barátod, hogy te lefeküdtél mással!

jól mondtad, ehhez két ember kell - te is! tehát ha valami nem jó a kapcsolatban akkor azt meg kell beszélni, beszélni, és beszélni, amíg nem ért meg a másik, vagy nem javul a dolog, ha meg nem javul semmi, akkor szakítani, mert a megcsalás semmire nem megoldás.

az őszinteséged azért rendes.

16/L

2011. aug. 16. 19:30
 166/218 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó álszent mocsok a legtöbb hozzászóló. Én nem ütném meg a barátnőmet, ha ezt tenné. Közölném vele, hogy ezt nem tudom elfogadni és kész. Emberek vagyunk, nem állatok.

Kérdező, neked pedig a következőt mondanám. Súlyos hibát követtél el, sajnos már nem lehet visszacsinálni. Szerintem nincs esélye, hogy újrakezd a barátoddal. Talán idővel majd megenyhül és nem fog ferde szemmel nézni rád, de nem hiszem, hogy akár barátok lehetnétek. Valószínű belül nagyon szeretett még akkor is és azért borult ki. Ettől függetlenül én nem tartom elfogadhatónak a fizikai erőszakot egyik nem oldaláról sem.

2011. aug. 16. 19:35
 167/218 anonim ***** válasza:
100%

valahol igaza volt bocsi

14/f

2011. aug. 16. 19:38
 168/218 anonim ***** válasza:
45%

Én arconköptelek volna.

Tudd milyen ha megaláznak. Pici vita és már más f@szát rázod? Képzeld magad a helyébe. Ha Ő ilyet tett volna nem kapartad volna ki a szemét? Dehogy nem. Aki mást mond hazudik.

Külömben is mit kellett volna reagálni? "Jól van kicsim semmi baj, b@szál félre nyugodtan"(végén megértő mosoly)

2011. aug. 16. 19:42
 169/218 anonim ***** válasza:
79%

Fel nem bírom fogni, hogy ha két ember szereti egymást, hogy tudnak ekkora fájdalmat okozni a másiknak. Gondolok itt a pofonra (mert szerintem annak is vannak lelki következményei) és a megcsalásra is. Ennek a kapcsolatnak már vége.

Ha megcsalnám a barátomat és megütne, nem lennék így kiakadva, jogosnak érezném, ennek ellenére hozzá sem szólnék többet. Ahogy ő sem hozzám, természetesen.

2011. aug. 16. 19:46
 170/218 anonim ***** válasza:
64%

Az, hogy "őszintén bevallottad", az csak a saját lelked könnyítésére volt jó. Ez egy természetes énvédő mechanizmus, hiszen nyomta a lelked a bűnöd. Azzal, hogy elmondod, onnantól már a másiknak fáj, és te meg várnád a megbocsátását türelmesen. Valahogy így gondolhattad szerintem.

A férfiakba kódolt genetikai önzőség miatt azonban ez az irány nem szokott működni. Félne, hogy te mástól szülnél gyereket, ezért nem is bír tovább veled lenni. Fordítva működhet, hisz a nő tuti, hogy a saját gyerekét szüli.

Azt kell megtanulnod az esetből, hogy a félrelépéseket a nőknek nagyon diszkréten kell intézniük. Nem szabad semmiképpen kiderülnie. De ha valaki ennyit nem bír megtartani magának, az ilyenekbe fog belefutni, mint te is.

2011. aug. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!