Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreléptem és a barátom megütött. Hiba volt mással kezdeni, de akkor sem kellett volna erőszakoskodni. Szerintetek?
Tudom, most majd jön a sok válasz, hogy mekkora ribanc vagyok, igazából biztos meg is érdemlem, de szerintem akkor is túlreagálta a dolgot a barátom.
Hétvégén lefeküdtem a legjobb haverommal. Mostanában sok gond volt a kapcsolatomban, sokat civakodtunk apró kis semmiségeken a barátommal, mindig valami hülyeségen kaptunk össze, nem volt komoly veszekedés, de akkor is felgyülemlett bennem ez a sok minden. A haveromnál házibuli volt, engem is áthívott, hogy kicsit kieresszem a fáradt gőzt. Ittunk, és én elkezdtem neki panaszkodni, hogy mennyi baj van közöttünk mostanában a barátommal és hogy már nagyon tele van a hócipőm, a legjobb haverom pedig vígasztalt, amennyire tudott. Nagyon jól esett a kedvessége, hogy végre valaki meghallgat, meg van hozzám pár jó szava, és nem csak a civakodás megy, és el is voltam keseredve a barátom miatt, meg az alkohol is oldott kicsit a gátlásaimon, és hát végül is megtörtént a dolog...
Viszont szörnyű lelkiismeret furdalásom volt utána, és az első utam a barátomhoz vezetett. Gondoltam, elmondom neki őszintén, mi történt, mert ennyivel tartozom neki. Mikor oda jutottam a történetben, hogy én és a haverom lefeküdtünk egymással, akkora pofont kaptam, hogy a fülem is belecsendült. A barátom meg ott állt balta arccal, és közölte, hogy ő ekkorát még soha nem csalódott senkiben. Azt mondta, ezzel elárultam a bizalmát.
Én pont azért akartam vele őszinte lenni, nem pedig eltitkolni előle a dolgot, hogy lássa, hogy nem akarok visszaélni a bizalmával. Nem hiszem, hogy jogos volt érte a pofon. Tényleg nagy hiba volt őt megcsalni, de akkor se lett volna szabad erőszakot alkalmaznia.
Meg se tudtam nyikkanni, annyira meglepődtem, hogy ő mégis kezet emelt rám, sose volt az a vadállat fajta.
Ezek után szó nélkül ott hagyott, azóta nem beszéltünk. Ő nem keresett, én meg azért nem kerestem őt, mert felháborítónak tartottam, hogy megütött engem. Jó, értem én, hogy kiborult, de ezt akkor is le lehetett volna rendezni kultúráltan...
Ettől függetlenül szeretnék tőle még egyszer megpróbálni bocsánatot kérni. Nem gondoltam komolyan, ami történt, csak úgy minden összejött, és sajnos rossz módon próbáltam megoldani a dolgokat. Sajnálom, amit tettem, és szeretnék bocsánatot kérni, de nem tudom, most hogyan tovább. Mi lesz, ha újra megüt? Vagy ha ilyen pofozkodós pasi, érdemes egyáltalán próbálkozni? Lehet, hogy jobb lesz nekem nélküle?
Szerintetek jogos volt egyáltalán az a pofon? Én nem éreztem úgy, hogy megérdemeltem volna.
18/L
Fogadjunk a válaszadók nagy része fiú...Sok bunkó, aki szerint természetes az, hogy kezet emelnek egy lányra! Szegény lány hibázott, de megbánta, ti soha semmilyen hibát nem követtetek még el? Szánalmasok vagytok! Ja és bezzeg, ha egy fiú csalja meg a barátnőjét&és fekszik le sok lánnyal, akkor az jó meg menő, de egy lány egyetlen egyszer félrelép akkor már ribanc? Idióták!
19/L
ma 18:53
Képzeld, én 20 éves lány vagyok, mégis mélységesen elítélem amit a kérdező tett, és abszolút a fiúnak adok igazat. Fordított esetben is ez lenne a véleményem. Számomra NINCS az az indok, ami megengedhetővé teszi a megcsalást. Egy pofon pedig jogos, fordított helyzetben is. Ez nem csak egy kis hiba, hanem egy gusztustalan, gerinctelen tett, és a fiú helyében a pofon után, úgy dobnám ki, mint macskát sz*rni. Nem hogy még neki álljon feljebb...
Jogos volt a pofon, bár nem férfihoz méltó.
Minden esetre gondolkodj el picit. Ha házasságban fogsz élni akkor a férjed is megcsalod ha picit összezördültök?!?
Keresni meg fölösleges, ha van esze többet össze nem áll veled.
Légy büszke, hogy apró kis veszekedések miatt b@*ztad el a kapcsolatod...
Szerintem te nagyobb fájdalmat okoztál a srácnak, mint amit te éreztél a pofonnál....
Sok hülye pitsa meg írja "h mindenki hibázhat" meg h "egy férfi nem üthet meg egy nőt".Ezek szerint az nem nagy gond h a srác önbecsülését, önbizálmát a porig alázta a qrva bnője, aki megdugatta magát, viszont egy kicsi pofon megbocsájthatatlan, embertelen cselekedet....hagyjuk már!:D a másik gerinctelen férget, aki pedig mocskosul kihasználta a helyzetet, azt meg agyba-főbe vérném.Aztán elsírhatnák egymásnak a sebeiket:)
csak az 1. oldalt olvastam végig, de elég volt látom itt mindenki nőgyűlölő. szóval.
baromira nem volt szép dolog tőled, hogy megcsaltad, főleg hogy a legjobb haveroddal...és ráadásul nem is volt olyan hatalmas gond a kapcsolatotokban. (Mostanában sok gond volt a kapcsolatomban, sokat civakodtunk apró kis semmiségeken a barátommal, mindig valami hülyeségen kaptunk össze, nem volt komoly veszekedés, de akkor is felgyülemlett bennem ez a sok minden.) minden kapcsolatban vannak apró civakodások, tehát mindenkinek félre kéne lépni ahelyett hogy leülne a másikkal megbeszélni? nem. ha meg nem érzed jól magad vele akkor szakíts.
viszont a pofon...undorító. mindenki fel van háborodva, meg dumálnak hogy megérdemelted...persze. abba egy pasi sem gondol bele hogy ha nekik van valami gondjuk a barátnőjükkel/élettársukkal stb. akkor ők elmehetnek nőzni, és mi meg bocsássunk meg nekik, lépjünk túl a dolgon, merthát annyi gondjuk van...és még mi legyünk velük elnézőek, ha meg akarjuk őket tartani, ha el akarjuk érni hogy ne menjenek máshoz...és minket egyből le lehet k.rvázni őket pedig meg kell érteni. röhej.
lényeg: a pofon nem volt jogos, érthető hogy kiborult, de nem így kellett volna...egy pofon után jön a többi. hiába, rá lehet fogni a nagy csalódásra meg akármire...de ha egyszer megüt, máskor is megteszi.
lehet lepontozni...
ma 19:09
Ki mondta, hogy a férfi megteheti? Ugyanolyan undorítónak találom, ha férfi csal, és szerintem ugyanannyira kijár neki egy pofon a nőtől, mint fordítva. Pedig lány létemre igazán nem lehet nőgyűlölőséggel vádolni.
Én férfi vagyok, és objektíven szemlélve:
az nagyon tisztelendő, hogy elmondtad neki, ez tényleg jelzi, hogy korrekt voltál vele (szándékos a múltidő)
Amit tettél, én sem, és valószínűleg a ffi-ak 99%a nem bocsátaná meg. Hibás volt, de ez tényleg gerinctelen dolog. Nem lehet megbeszélni?Vagy csak egyszerűen otthagyni?
Sose értettem ezt a "jól esett, hogy meghallgatott a legjobb barátom" - de annyira, hogy a lábad is szétteszed neki? Ez nagyon szégyenteli, még a 2011-es esztendő liberális felfogásában is.
Kaptál itt hideget-meleget, szerintem jogosan. Az egyetlen elismerésre méltó dolog az őszinteséged volt, hogy elmondtad, mit tettél.
(más kérdés, hogy pofon én sose ütnélek, de többet nemigen beszélnék veled és még véletlenül se érdekelne semmi veled kapcsolatos dolog a továbbiakban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!