Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félreléptem és a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreléptem és a barátom megütött. Hiba volt mással kezdeni, de akkor sem kellett volna erőszakoskodni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom, most majd jön a sok válasz, hogy mekkora ribanc vagyok, igazából biztos meg is érdemlem, de szerintem akkor is túlreagálta a dolgot a barátom.

Hétvégén lefeküdtem a legjobb haverommal. Mostanában sok gond volt a kapcsolatomban, sokat civakodtunk apró kis semmiségeken a barátommal, mindig valami hülyeségen kaptunk össze, nem volt komoly veszekedés, de akkor is felgyülemlett bennem ez a sok minden. A haveromnál házibuli volt, engem is áthívott, hogy kicsit kieresszem a fáradt gőzt. Ittunk, és én elkezdtem neki panaszkodni, hogy mennyi baj van közöttünk mostanában a barátommal és hogy már nagyon tele van a hócipőm, a legjobb haverom pedig vígasztalt, amennyire tudott. Nagyon jól esett a kedvessége, hogy végre valaki meghallgat, meg van hozzám pár jó szava, és nem csak a civakodás megy, és el is voltam keseredve a barátom miatt, meg az alkohol is oldott kicsit a gátlásaimon, és hát végül is megtörtént a dolog...

Viszont szörnyű lelkiismeret furdalásom volt utána, és az első utam a barátomhoz vezetett. Gondoltam, elmondom neki őszintén, mi történt, mert ennyivel tartozom neki. Mikor oda jutottam a történetben, hogy én és a haverom lefeküdtünk egymással, akkora pofont kaptam, hogy a fülem is belecsendült. A barátom meg ott állt balta arccal, és közölte, hogy ő ekkorát még soha nem csalódott senkiben. Azt mondta, ezzel elárultam a bizalmát.

Én pont azért akartam vele őszinte lenni, nem pedig eltitkolni előle a dolgot, hogy lássa, hogy nem akarok visszaélni a bizalmával. Nem hiszem, hogy jogos volt érte a pofon. Tényleg nagy hiba volt őt megcsalni, de akkor se lett volna szabad erőszakot alkalmaznia.

Meg se tudtam nyikkanni, annyira meglepődtem, hogy ő mégis kezet emelt rám, sose volt az a vadállat fajta.

Ezek után szó nélkül ott hagyott, azóta nem beszéltünk. Ő nem keresett, én meg azért nem kerestem őt, mert felháborítónak tartottam, hogy megütött engem. Jó, értem én, hogy kiborult, de ezt akkor is le lehetett volna rendezni kultúráltan...

Ettől függetlenül szeretnék tőle még egyszer megpróbálni bocsánatot kérni. Nem gondoltam komolyan, ami történt, csak úgy minden összejött, és sajnos rossz módon próbáltam megoldani a dolgokat. Sajnálom, amit tettem, és szeretnék bocsánatot kérni, de nem tudom, most hogyan tovább. Mi lesz, ha újra megüt? Vagy ha ilyen pofozkodós pasi, érdemes egyáltalán próbálkozni? Lehet, hogy jobb lesz nekem nélküle?

Szerintetek jogos volt egyáltalán az a pofon? Én nem éreztem úgy, hogy megérdemeltem volna.

18/L

2011. aug. 8. 18:31
 171/218 anonim ***** válasza:
59%

"Nőre úriember nem emel kezet"

Ez így igaz, viszont az nem nő aki megcsalja a párját, hanem egy mocskos r*banc, r*bancra meg nyugodtan kezet lehet emelni.

Nagyon helyesen tette hogy megütött, én nem ütöttelek volna meg, de kb. kidobáltam volna az összes cuccod az ablakon.

21f

2011. aug. 16. 19:49
 172/218 anonim ***** válasza:
76%

Uristen,még neki áll feljebb,irtad,h kulturáltabban,te ugyoldottad volna meg,hogy lefekszel mással,arcod akkora mint a bécsi kapu...

bár,én nem ütök meg egy lányt sem...

de abba biztos lehetett volna a barátod,hogy vele beszélgettem volna..

ezmeg,szerintem,hagyjad a pasit,jobb lesz neki igy...

neked meg nem valócpasi!

2011. aug. 16. 19:51
 173/218 anonim ***** válasza:
80%
Egy ilyen helyzetnél nem lehet higgadtan viselkedni. Te megcsaltad, és valóban nm volt helyes megütnie,ha szeret. De neked se volt jogod megcsalni HA szereted.Nyilván ez egy nehéz helyzet, mert mindketten hibázatok. Te úgy mint barátnő, Ő mint férfi. Szerintem mindekettőtöknek jobb lenne külön, hisz érett már egy ideje, azért volt sok vita.
2011. aug. 16. 20:14
 174/218 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek hagynom kéne? De még szeretem őt... :S

Jó, oké, tudom, most jön majd az, hogy "akkor minek feküdtél le mással", de könyörgöm, egyszer hibáztam az életben, mással is megeshet az ilyesmi, nem? Nem tudnám mégis valahogy jóvá tenni? Hagytam neki elég időt, nem is kerestem, hogy legyen ideje végig gondolni mindent, és gondoltam, mostanra lehiggad... Mit tudnék tenni? Tudom, hogy még ő is szeret, csak fáj neki, ami történt. :S

2011. aug. 16. 20:18
 175/218 anonim ***** válasza:
31%

21f

azért mert egyszer félrelépett még nem ribanc!!! az egy dolog hogy hülye de nem kell mindjárt a k.rva szóval dobálózni. tudod te egyáltalán mit jelent??

2011. aug. 16. 20:23
 176/218 anonim ***** válasza:
85%

szia, igazad van, hibáztál, de beláttad, jogos volt a pofon, őszinte vagy.

ezek mind igazak, és talán az is hogy szeretitek még egymást, de tuti nem kellene újra kezdenetek. ez kísértené szegényt örökké, hogy mikor csalod meg újra. mielőtt tiltakozol hogy ez csak egy egyszeri hiba volt, és soha nem csalnád meg: elhiszem! de akkor is ez kísértené. keress inkább mást szerintem!:/

16/L

2011. aug. 16. 20:24
 177/218 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is hagyd békén szegényt, te még nem vagy érett egy komoly kapcsolatra. A problémákat nem félrekeféléssel kell megoldani, és túlságosan is alábecsülöd a tetted súlyosságát. Ha jót akar magának, akkor mindenképpen kerülni fog téged, mert nem érdemled meg őt. Kicsit legyél egyedül, és gondolkodj el mit tettél.
2011. aug. 16. 20:28
 178/218 anonim ***** válasza:
36%

Ha annyira szereted,keresd fel...

Nem fog bántani,szerintem ő is megbánta a tettét,azért nem mer keresni..

2011. aug. 16. 20:35
 179/218 anonim ***** válasza:
63%

Hát hallod jogos hogy kiakadt!Én ha velem tennének ilyet nem csak hogy téged ütöttelek volna meg de még azt a csávót is megkerestem volna és azt is ugy elvertem volna hogy máskor jól gondolja meg mit csinál!

Rohadt nagy szerencséd volt vele!Nehogy már még neked álljon feljebb!

Inkább borulj a lábaihoz és ugy kérj bocsánatot mert amit tettél b*szki...-.-"

pfff.. u-u

2011. aug. 16. 21:17
 180/218 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy szereted, ha szeretnéd nem csaltad volna meg, legalább magad ne áltasd.

Utálom az ilyen szörnyetegeket mint te, higyjétek el, hogy a nők által okozott lelki sérülések sokkal jobban fájnak mint egy pofon, és ezek maradandóak, ne mgyógyul be soha.

21f

2011. aug. 16. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!