Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreléptem és a barátom megütött. Hiba volt mással kezdeni, de akkor sem kellett volna erőszakoskodni. Szerintetek?
Tudom, most majd jön a sok válasz, hogy mekkora ribanc vagyok, igazából biztos meg is érdemlem, de szerintem akkor is túlreagálta a dolgot a barátom.
Hétvégén lefeküdtem a legjobb haverommal. Mostanában sok gond volt a kapcsolatomban, sokat civakodtunk apró kis semmiségeken a barátommal, mindig valami hülyeségen kaptunk össze, nem volt komoly veszekedés, de akkor is felgyülemlett bennem ez a sok minden. A haveromnál házibuli volt, engem is áthívott, hogy kicsit kieresszem a fáradt gőzt. Ittunk, és én elkezdtem neki panaszkodni, hogy mennyi baj van közöttünk mostanában a barátommal és hogy már nagyon tele van a hócipőm, a legjobb haverom pedig vígasztalt, amennyire tudott. Nagyon jól esett a kedvessége, hogy végre valaki meghallgat, meg van hozzám pár jó szava, és nem csak a civakodás megy, és el is voltam keseredve a barátom miatt, meg az alkohol is oldott kicsit a gátlásaimon, és hát végül is megtörtént a dolog...
Viszont szörnyű lelkiismeret furdalásom volt utána, és az első utam a barátomhoz vezetett. Gondoltam, elmondom neki őszintén, mi történt, mert ennyivel tartozom neki. Mikor oda jutottam a történetben, hogy én és a haverom lefeküdtünk egymással, akkora pofont kaptam, hogy a fülem is belecsendült. A barátom meg ott állt balta arccal, és közölte, hogy ő ekkorát még soha nem csalódott senkiben. Azt mondta, ezzel elárultam a bizalmát.
Én pont azért akartam vele őszinte lenni, nem pedig eltitkolni előle a dolgot, hogy lássa, hogy nem akarok visszaélni a bizalmával. Nem hiszem, hogy jogos volt érte a pofon. Tényleg nagy hiba volt őt megcsalni, de akkor se lett volna szabad erőszakot alkalmaznia.
Meg se tudtam nyikkanni, annyira meglepődtem, hogy ő mégis kezet emelt rám, sose volt az a vadállat fajta.
Ezek után szó nélkül ott hagyott, azóta nem beszéltünk. Ő nem keresett, én meg azért nem kerestem őt, mert felháborítónak tartottam, hogy megütött engem. Jó, értem én, hogy kiborult, de ezt akkor is le lehetett volna rendezni kultúráltan...
Ettől függetlenül szeretnék tőle még egyszer megpróbálni bocsánatot kérni. Nem gondoltam komolyan, ami történt, csak úgy minden összejött, és sajnos rossz módon próbáltam megoldani a dolgokat. Sajnálom, amit tettem, és szeretnék bocsánatot kérni, de nem tudom, most hogyan tovább. Mi lesz, ha újra megüt? Vagy ha ilyen pofozkodós pasi, érdemes egyáltalán próbálkozni? Lehet, hogy jobb lesz nekem nélküle?
Szerintetek jogos volt egyáltalán az a pofon? Én nem éreztem úgy, hogy megérdemeltem volna.
18/L
"Mi lenne ha a partnered mondjuk megcsalna szülés után, mert a babával foglalkoznál, és ő elhanyagoltnak érezné magát?
Megbocsátanád?"
Helyzettől függ. Van olyan ismerősöm, aki így járt - a baba születése után egy évvel megcsalta férje. A helyzet a következő volt: a nő állandóan veszekedett a férjével, a szexet még a szülés után egy évvel is elutasította, fáradtságra hivatkozva. Lomposan, elhanyagolt külsővel járt - noha a szülés előtt nagyon csinos, ápolt volt. Egy idő után a férjecske elunta a dolgot, és félrelépett - csak egyszeri alkalom volt, nem több. Ezek után ő lett a fekete bárány, az asszony telezokogta a párnáját, hogy milyen szemét, erkölcstelen az ura, fűnek-fának gyalázta elvetemült gaztettét...pedig elgondolkozhatott volna magán is. Egy kapcsolat két emberen múlik.
34/n
Le lehet pontozni amiért ezt fogom írni
Én is voltam így,mint te.Én is volt bántamazott nő,de akkor sem jogosítja fel arra senki és semmi hogy megüssön.A saját anyád és apád nem emel rád kezed,hogy jön ő ehhez??Adott már egy szelet kenyeret a szádba???
Tegnap felhívtam és elmondtam neki, hogy sajnálom a dolgot. Azt mondta, hogy elfogadja a bocsánatkérésemet, de túl nagy csalódás volt ez neki, még nem tud mit felelni. Van még azért esély, hogy helyre jöjjön a kapcsolatunk, ugye?
Ha hagyok neki még egy kis időt, hogy nyugodtan végig gondolhassa a dolgokat, rá fog jönni, hogy még mindig szeret engem, és akkor újra együtt lehetünk?
Mi az, talán nem volt jó a szex a haveroddal, Vagy a pasidnak nagyobb a szerszáma?
Mintha pont azt mondtad volna, hogy "ő kergetett bele a megcsalásba", meg hogy szar volt a kapcsolatotok.
Meg mintha arról papoltál volna, hogy nem üthet meg egy férfi egy nőt, és aki egyszer megteszi, az többsuör is megteszi.
Akkor most mi is van?
Igazából a megcsalás téma a következő sémán van:
Egy kapcsolat a bizalmon alapul, amit a felek becsületes magatartása biztosít.
Nos te voltál a megcsaló, így te már sárba dobtad a becsületed. Persze utána helyesen jártál el, de amin egyszer folt esett ,azt nehéz (ha nem lehetetlen) makulátlanná tenni.
Vigasztalhatod magad azzal, hogy "rossz" volt a kapcsolat ,meg "nem kaptad meg tőle a törődést", de ennek is van egy olyan megoldása, ahol te is becsületesen jársz el.
Utolsó előtti!
Amit a legjobb barátommal csináltunk, az hiba volt. Ittas voltam, és nagyon elkeseredett. Jól esett, hogy ő törődik velem, végighallgat és próbál vígasztalni... de azt soha nem akartam, hogy odáig fajuljon a dolog közöttünk, ahová végül mégis fajult... és attól még, hogy voltak közöttünk problémák a párommal, én őt szeretem! És szeretném megoldani valahogy a helyzetet közöttünk. Ha nem őt szeretném, a haverommal jöttem volna össze, nem gondolod? De az, ami történt, csak egy véletlen hiba volt. És szeretném ezt valahogy megértetni a párommal is.
12:09 látom, azért vannak kirívó esetek, amikor elfogadott egy megcsalás...érdekes. Ha egy férfi félrelép, miközben a felesége otthon babázik, akkor nézzen magába, a kérdező meg egy kurv@. Mellesleg nyissátok ki a szótárat, kurv@ az a nő, akinek fizetnek a szexuális szolgáltatásaiért. Láttok ilyet a történetben???
Egyébként nem értem hol mennek tönkre a kapcsolatok, ahogy látom itt mindenki szent és hűséges, őszinte és nyílt. Hogyne..mindenki magába nézhet, biztos hogy mindenki hibázott már és bántott meg számára fontos embereket. És hogy jogos megütni egy nőt??? Nem vagytok eszeteknél....Azt megértem hogy azonnal elhagyja a csajt, én is elhagytam volna, de megütni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!