Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol a hiba?
Egy 30 év körüli srác vagyok. Már egy ideje naon jó lenne ha végre nekem is lenne párom. Azonban még sincs.
Szerintem átlagos megjelenésű vagyok de 1 kicsit félénk.
Főleg a munkahelyemen könnyen beszélgetést tudok kezdeményezni gyakorlatra jövőkkel. Szívesen társalognak velem.Szimpatikusnak és jó arcnak tartanak.
A barátaim szerint jólelkű, megbízható és szórakoztató vagyok.
Nem tudom miként változtassak.
Legyen önbizalmad.
Csak annyi a bajod, hogy nincs önbizalmad!
Te ha ezt tapasztalod amit leírtam és látod nagyon szimpatizál veled a másik fél engednéd magadhoz közelebb.
Mondom ha külsőre semmi extra nincs rajta.
Szerintem félénk vagy!
Úgy látom az önbizalommal nincs hiányod! Talán, mondom talán, lehet, hogy azért utasítanak el, mert akaratodon kívül elutasítasz vagy megbántasz mindenkit? Csak azért gondolom, mert hasonló szitu egyik ismerősömnél, és mikor saját fülemmel hallottam, hogy egy nőt megbántott, akkor hívtam fel a figyelmét arra, hogy a hölgy csak ismerkedni szeretett volna vele, ő meg nem emberi módon tudtán kívül elutasította!
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!