Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Tiszteld a nőt! " Miért kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Tiszteld a nőt! " Miért kéne jobban tisztelni a nőket, mint bárki mást?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy csak azért, mert vki nőnemű miért járna neki külön tisztelet. Esetleg vki beavatna?
2011. aug. 2. 20:21
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

szamóca,ez nyilván nem teszt volt,csak már nem tud mit kitalálni jódolgába.mert bizony a mai szilaj férfiaknak az a dolguk,hogy a neten ócsárolják a nőket:D

12óra kemény bányamunka után még van ideje kötekedni,ez a nemsemmi.

ha meg szerinted ez teszt,nem tudom mit bizonyít,hacsak nem annyit,hogy nem vagyunk megalázkodó kutyák.

bizony,már nem lehet úgy beszélni a nőkkel mint régen,talán ezt kifogásolod.

nekem van egy szerető párom,aki bizonyítja,hogy nem minden férfi ilyen,aki meg mégis,azt nagy ívbe kerülöm...ahogy minden normális nő.

2011. aug. 5. 21:30
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Ha ők nem lennének te sem lennél. A magadfajta idióták miatt hiszik a nők hogy minden férfi tapló és csak a szexet akarja. Persze vannak köztük akikre nem érdemes a figyelmed pazarolni(Sajnos egyre többel találkozok). Ez esetben a kedves jóra való nőre gondolok akire ha rátalálsz akkor mindent tegyél meg hogy veled maradjon. Ha nem tisztelsz egy nőt akkor nem marad meg veled sokáig. Tiszteld őket! Mindegyikőjüket! Köszönöm hölgyeim hogy léteztek! Minden jót! :D
2014. jan. 25. 21:41
 53/55 motoroscsaj válasza:

Jó napot!

Most nem azért, de ha nem tiszteled a nődet, hogyan várod el hogy ő is tiszteljen téged mint férfit. Téged is egy nő szült meg. És ez nem ócsárolás! Hanem igenis a nők nagyon erősek, ha te tudnád, hogy én mit éltem át, és hogyan küzdöttem fel magam idáig, ahol most vagyok, és ha szemtől szembe állnál velem, nem próbálnád megalázni a nőket meg ócsárolni. Mert igenis mi is elég sokat küzdünk minden nap! És ahogy a férfinak, úgy a nőnek is szükségük van egymásra! És itt van az egyenrangúság, mert az igazi komoly kapcsolat 50-50%-on múlik. És igenis tiszteld jobban a nőket, mert ahogy elnézem a férfiakat és a szemükbe nézek kicsit máshol járnak a gondolataik. Ha velem szembe állnál kíváncsi lennék, hogyan reagálnál! És nem vagyunk valamiféle tárgy amit úgy kezelsz ahogy akarsz! Ennyit erről!

További Szép Napot!

2014. febr. 24. 08:10
 54/55 motoroscsaj válasza:
Elnézést, de az kimaradt, hogy igenis amelyik rendes igazi férfi azt én becsülöm, és ha nem tárgyként kezel, akkor én sem kezelem őt tárgyként. És ne is kezeljék úgy egymást, mert emberek vagyunk. Férfi és Nő nem különbözik egymástól. Mindkettő egyet akar, és ha megtudnak egyezni, akkor szép lesz a kapcsolatuk! És nem erőltetni semmi olyat amit egyik fél nem akar, és tartsa tiszteletbe a döntését! Köszönöm!
2014. febr. 24. 08:15
 55/55 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen kellene.
okt. 30. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!