Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom tisztelni a nőket?
Azok a nők, akik látszólag csak "dugásra jók", azok pusztán szeretetre vágynak, mint mindenki más. Először ezt kell megértened; fel kell ismerned a motivációit egy nőnek, hogy mi az, ami arra készteti őt, hogy könnyen odaadja, kellesse magát egy férfinak. Szerintem ezért senki sem hibáztatható, legfeljebb a lány előélete, a családi háttere, amiért nem kapta meg azt a kellő szeretetet, odafigyelést és gondoskodást, amire minden embernek szüksége van.
Nagyon fontos megtanulni azt is, hogy a pillanatnak, a pillanatban kell élni. Ha alkalom adódik rá, hogy két ember szeresse egymást, akkor át kell élni, s utána a tükör elé kell állni, s azt mondani: igen, én most boldog voltam, boldog vagyok - az élet legfőbb értéke, célja a boldogság. Mindenki ezt keresi, nők, férfiak, gyerekek, idősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!