Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Tiszteld a nőt! " Miért kéne jobban tisztelni a nőket, mint bárki mást?
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:38
Nem kéne minden nőt egy kalap alá venni.
Lehet, hogy te a szerencsétlenebb férfiakból való vagy és ilyenekkel hozott össze a sorsod, bizony sok nő házias, főz, takarít és mellette még a napi 8 óráját is lehúzza a mhelyén. Lehet utánozni!!
Én tudok főzni és kitakarítok,de ezt a páromtól is elvárom(takarítást)
nem attól vagyok nő,hogy főzök,ennyi erővel minden szakács nő?Ez nevettséges.
Dolgozom ugyanúgy,van műkörmöm és festem a hajam,otthon megfőzök és kitakarítok.
Nem tudom mit kell lenézni a nőket,de engem nem érdekelnek az olyan pancserek akik ilyen kijelentést tesznek.
Amúgy Te gondolom értessz a kardforgatáshoz,lofagolsz,fát vágsz és földet művelsz.Seggarc.
Én ugyan nem vagyok profi szakács de tanulom, és próbálkozom.
Amúgy meg lehet már nem főzünk úgy mint anyáink, de ilyen elven ti sem szereltek már úgy mint apáink, és hadseregbe sem mentek...
Ez a mondás tényleg akkor alakult ki, mikor a nőket elkezdték egyáltalán emberszámba venni. (addig asszonyállat volt a nevünk...nem vicc) Ez azt jelenti, hogy tiszteld a nőt mint embert. Mert se több se kevesebb nálad... :D
Azért az túlzás, hogy egy kisiskolás is meg tudná főzni :D én pl. nem tudok főzni, nem is akarok, iszonyodom a konyhától :D
Máshoz viszont jól értek, főleg a tanuláshoz.
Az én főzőtudományom a teánál kimerül :( Nem vagyok rá büszke, dehát istenem, nem szerethetek mindent csinálni. Inkább egy 72 óráig tartó ablakpucolás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!