Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Tiszteld a nőt! " Miért kéne jobban tisztelni a nőket, mint bárki mást?
és ha valaki egyenlő veled azt már nem tudod tisztelni?
ráadásul senki nem modnta hogy ez fordítva ne működjön. a nő is tisztelje a férfit, ez kölcsönösségen alapul. ezzel én is így vagyok, azt tisztelem aki szintén engem. a férfi minden munkát megcsinál? ami büdös és fárasztó? édesanyád ne mszedte ki tán a sz*rt a s*gged alól az éjszaka közepén ahelyett hogy aludt volna??
én nem becsülöm alá a te munkád, de te se becsüld az enyémet. nem lehet különbséget tenni, nem is kell, más jellegű dolog de a tiszteletet mind a kettő kivívja, úgyhogy igen is, tiszteld a nőt, ne állíts elé olyan elvárásokat amik nem reálisak, viszotn cserébe nyugodtan várd el a tiszteletet te is. nincs ezen semmi bonyolult vagy felháborító. és nem kell itt az egyenlőséggel dobálózni, ennek éppen hogy:ad1 vagy semmi köze hozzá, mert akkor is tisztelj ah nem vagyunk egyenlőek, ad2 éppen ez váltja ki, hiszen egyenlőek vagyunk, én is elhúzom a belem melózni (megjegyzem akkor te is kelj fel a kölyökhöz éjjel és a budipucolás se legyen nagy kérés), kölcsönös tisztelet így is jár.
én el sem olasoma férfiak(férfi az ilyen egyálltalán?)nőgyülölő szöegét,elég volt az első mondat is.
szerintem tisztába annak vele,hogy ugyanannyit érünk,de nekik nem volt még huzamosabb párkapcsolatuk(mert ekkora se**fejek)ezért utálnak minden nőt.
Honnan veszed,hogy az atomreaktornál csak férfiak dolgoztak?na ne menjünk bele,nem érdekel inkább.
Nah végre, sejtettem hogy ilyen reakció volt.
Igazábóól csak kíváncsi voltam, mit reagálnak az emberek egy ilyen beírásra.
És lám be kell látnom, szánalomra tekintek rátok. Mert ócsároltok itt ész nélkül.
Csak ennyit akartam tudni. Kipróbáltalak benneteket. Hogy a nőt tisztelni kell? Persze, de ne legyen egyoldalú a tisztelet. Ez ami hiányzik a társadalomból. Drága szamaraim, előbb gondolkodjatok aztán cselekedjetek. És ne az előítéletek alapján ítélkezzetek. Túl buták vagytok, mert már mindjárt elhiszitek azt, amit nektek mondanak. ÉS már neki is ugrotok.
Több negatív kritikát írtam, pont ezért, hogy lássam miként reagálnak az emberek. Köszönöm a válaszokat, jó alanyok voltatok, mint mindig :D
Csak nevetek rajtatok, részben igazatok van, csak a szavatok használata nem okés.
Senki ne száljon el magától. Legyen az fiú, vagy lány. Az egyenlőségről annyit, hogy tegye fel a kérdést, hogy miért működhetet több ezer éven keresztűl.. Ha olyan rossz lett volna, már rég megdöntötték volna. Az egyenlőség kérdését rossz oldaláról közelítsük meg, de az egyenlőségnek nagy ára volt. ÉS lám, az emberek azt se tudják kinek mi a feladata. Teljesen össze vannak zavarodva, és ez kihat mindenre.
Mindenkinek megvolt a maga feladata egykoron. Legyen az férfi s nő. Kölcsönösen tisztelték egymást. Manapság, ez nincs. Csak annyira tisztelek egy nőt, mint amennyire ő engem. Ha köszönök neki, de nem köszön vissza, nincs miről beszélni. Az emberek akkor az élet minden területén normálisabbak voltak. Persze voltak bántalmazások, mint ma is és régen. Csak a média erről pofázik nap mint nap.
nade figyelj már...
most tekintsünk el attól hogy valóban teszt volt-e, mert nem érdekel különösképpen. de ha teszt is volt, elég rosszul volt kivitelezve. ezzel nem tesztelted le hogy én valóban általánosítok-e, vagy hogy tisztelem-e a férfiakat. mutattál egy olyan képet, aki nem tiszteli a nőt, aki nem viselkedik egyenjogúként. én ezt, az általad - hamisan vagy nem hamisan - felállított képet/véleményt támadtam, amihez jogom van, és nem minősít engem, hiszen bármelyik építő jellegű vitában az a lényeg, hogy támadd a másik véleményét ésszerűen. ez történt.
Ezzel nincs is gond, de más szavakkal is lehetne kifejezni a dolgokat. Lásd a korábbi hozzászólásokat.
Ez volt a teszt lényege. Hogy mások hogy reagálnak, Milyen szavakkal, stb.
bírom am ezt a régen jobb volt dumát. persze, mert milyen idilli családi kép ám mikor este gyertyafénynél együtt a család, beszélgetnek, nevetgélnek egy nagy bögre forró tea felett...
azt elfelejtitek milyen volt, mikor a nőnek a napi háztartás mellett kb enni nem volt ideje, mikor csupán a vasalás telt 5-6 órába, arról ne is beszéljünk milyen nehéz munka volt. a férfi pedig nem 8, de nem is 12 órában kaszált kapált ásott, csupán azért, hogy hó végén ugyanúgy éhezzenek. mellesleg ti lennétek az elsők (velem együtt persze) akik kétségbeesve beleőrülnének a net és telefon nélküli világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!