Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Tiszteld a nőt! " Miért kéne jobban tisztelni a nőket, mint bárki mást?
Persze ez így is van, én is azt szeretem a férfiakban, hogy erősek és megadják azt a biztonságérzetet, amire az ösztöneimnek szüksége van :) Szóval férfias a kisugárzásuk :)
Másik válaszoló: Én is felpontoztalak:)
A Nök az egyenjogúsagért harcolnak, de azért adjuk meg a tiszteletet.
Aki megadja a tiszteletet, azt nem veszik Férfi számba, aki eltapossa öket azt annál inkább.
Szerintem alaovetöen a tisztelet szó jelentését kellene tisztázni, mit is várnak el pontosan.
"Nök az egyenjogúsagért harcolnak, de azért adjuk meg a tiszteletet." de??? éppen ez nem zárja ki egymást.
egyébként a főzős vitához annyit tennék hozzá, hogy ez ugyanúgy változott mint a férfiak szerepköre. nem, a nőnek nincs ideje egész reggel 8-tól délig a konyhában főzőcskézni, hiszen dolgoznia kell. ezzel egyenes arányosságban romlik ám a napi betevő minősége, ezt is vegyétek figyelembe.
a másik pedig, hogy ugye nagyban megkönnyíti a dolgunk a technika és a különböző lóf*szok mint zacskósleves és társai. nem mondom hogy feltétlen jó dolog, de a férfi dolgát is ugyanúgy könnyíti az elektromos fúró, a markológép, ésatöbbi. de ez csak mellékes, lényeg a lényeg: ha a napi betevőre való pénzt a nőnek IS keresnie kell, mondjuk 8 órában, nyilván ne várja már el senki hogy minden nap még emellett, és a gyereknevelés mellett, és a budipucolás mellett még egy négyfogásos saláta-leves-főttétel-desszert kombót összerittyentsek, és utána még szeretkezzek is uracskámmal hajnalig.
Azért mert a nő tuszkol ki magából 24órás vajjudás után egy 3és fél kilós gyereket. :D
Egyébként ez ugyanaz .. a nőknek a konyhában a helye. Jó,akkor a férfiaknak a hadseregben ;)
Aha persze, mi férfiak a legszarabb munkákat is elvégezzük, és még emellé még a nők le is nézik őket...
Ők akartak jogilag egyenlőek lenni, ők akartak még plusz feladatot maguknak. Hát akkor ne nyavajogjanak, örüljenek neki, hogy egyes férfiak olyan munkát is elvégeznek ami életveszélyes, nehéz, büdös és még sorolhatnám..mert félnek attól, hogy a smink összekoszolódik vagy a műkörmük letörik. Tisztelet kivételnek.
De a kölcsönös tisztelet kell, és egy mai modern nő ne csináljon hülyét senkiből. Mert már néha olyan bunkók, hogy csak na. tudom, mert tapasztaltam.
De igazából arról van szó, hogy tiszteljük őket? Nem, nem fogom. Mert egyenlőség van. Se több se kevesebb egy nő. EGYENLŐSÉG!
Csak annyira tisztelem, amennyire megérdemli. ÉS ők is teszteljenek engem. Mert amig ők az irodában dolgoznak, addig én a minusz húsz fokban napi 8 órát térdenálva dolgozok. (egyébkent ez csak pl volt).
Egyébként meg a régi nő keményebben dolgozott és több gyereke volt. Mégsem siránkoztak azon, hogy nem egyenlőek. Mindenki tudta mi a feladat és hatásköre. Nem voltak ennyire elkényeztett libák, mint manapság. Nem voltak elnyomva, de mint régen, úgy mai is vannak bántalmazások. Csak erről a média tájékoztat minket. stb.
Régen tisztelték a nőket, és fordítva is. De ma már mocskos a szájuk, és úgy viselkednek mint a férfiak.
A férfiak meg el lettek kenve és ők is rossz útra tértek. Igazából felborúlt minden. És hogy lehet ezt mindezt véghez vinni? Úgy, hogy elkezdtük hülyíteni az embereket. Csakúgy mint az 1900-évek hajnalán, amikor az egyik bank kitalálta, azt hogy a másik pénzintézet kezd csődbe menni. Az emberek megijedtek, s kivették a pénzüket, a másik bank tönkrement. Viszont az aki kitalálta ezt, profitot szerzet. Nagyjából ilyenek a női mozgalmak is ilyen indítatásúak voltak.
Nem vagyok soviniszta, de nem jó, ahogy manapság működnek a dolgok. Több ezer éves szokás, értékrend ment csődbe röpke száz év alatt.
És még megy is. A nemi szerepkörök felcserélése óriási galibát okozott és okoz.
Elég sok bunkó nővel találkoztam már, és rájöttem teljesen felesleges bármilyikükkel kedvesnek, odaadónak lenni, legalábbis addig nem, amíg megnem ismerem. De akkor sem fogok térdenálva hajolva köszönni. Közömbös vagyok velük szemben. Ahogy ők is a férfiakkal. Mert ha már leszólítod őket, már fújjolnak, meg játszák a nagy eszüket.
Most maradjunk a munkánál:
Pl azok a Japán férfiak, akik az atomreaktor kellős közepén dolgoztak és meghaltak. Vagy a Chernobili katasztrófa idején..Azért, hogy mások életét megmentsék kemény, és nagyon durva munkával és aztán meghaljanak másokért..
De még sorolhatnék ilyeneket. Egy férfi szinte mindent meg tud csinálni, kivétel a terhesség és a női biológiai dolgok,...
Nah pont ezért nem egyenlő a nő a férfival! Mert a férfiakat bármikor a halálba vezényelhetik...hogz eyrek életét megmentsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!