Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Tiszteld a nőt! " Miért kéne jobban tisztelni a nőket, mint bárki mást?
Ennyi erővel meg lehetne kérdezni, hogy miért a férfi az erősebbik nem?
Miért?? Miért ő hordja a gatyát?
Azért, mert 10 centivel hosszabb van neki? Vagy mert hazamegy a munkából/jobb esetben/ és levágja magát a tévé elé aztán bevágja szunyát???
10 centi?
Nemár, elsírom magam :D
Azért nem :D Az átlag tudtommal 15 körül van :D
Elég rosszul esne, ha csak 10 lenne. Nem mintha ez számítana,de azért 10.. :D
Nő vagyok egyébként, nem férfiként írom ezt :D
Áhh nem értetted, mind1, nem lényeg, úgyis vicc volt, nehogy valamelyik pasi megsértődjön :D
Ez az erősebbik nem dolog még régen alakult ki. Engem azóta nem érdekel, amióta azt hallom, hogy a nő a szebbik nem.:)
Csak eggyet teszek: KÖZÖmbös vagyuk velük szemben. Nem vagyok bunkó senkivel, nem mondok sértő szavakat, nem megyek előre ha egy nő jön. stb.Nem mondok semmit róluk, se jót se rosszat. Nem érdekel senki és semmi.
Nem fogok egy nőért sem küzdeni, sem eltartani azt, sem megvédeni. Én csak magamnak fogok élni, bemegyek a melóhelyre, ledolgozom a 8 órát. Néha elmegyek barátokkal és kész. A nőkkel csak a gond van. Nem szeretnék szívrohamot kapni miattuk ebben a létbizonytalanságban.
Igazából a legjobb lenne ha leszúrna egy nő. Pont a szívemben. Egyszer megtették, méghozzá az anyám. Ezt túléltem, a következőbe bele akarok halni!
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!