Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem megcsòkolni. Mit tegyek? (15/F)

Figyelt kérdés
már régóta járunk, szeretjük egymást, minden jol megy, de csok még nem volt. Légyszi értelmes válaszokat!!
2011. júl. 31. 22:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ok, köszi a válaszokat. :) megcsókolom :))
2011. aug. 1. 00:26
 12/15 A kérdező kommentje:
ja ès bocs h ien hülye kérdést irtam :D
2011. aug. 1. 00:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is aranyos dolog! :)

Ha már régóta vagytk együtt, akkor szerintem a lány várja, hogy kezdeményezz. És ne félj tőle. Az első csókom nekem is (és szerintem másoknak) szarul sikerül, de ha belejössz egyre jobban fogod élvezni! :)

Amúgy mióta vagytok együtt? :)

2011. aug. 1. 17:53
 14/15 A kérdező kommentje:
kicsit több, mint 1 hónapja, de az első randin láttam élőben először, kellett egy kis idő amíg összeismerkedtünk, meg hát utazgatunk így nyáron ezért is időnként nem tudunk gyakran találkozni :/ , most csütörtökön 2 hét után találkozunk :) , de már nagyon egymásrahangolódtunk, randin szinte végig beszélgetünk, sokat nevetünk. Szeretem :))
2011. aug. 1. 19:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Bátran csókold meg! :)
2011. aug. 2. 06:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!