Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem megcsòkolni. Mit tegyek? (15/F)
Figyelt kérdés
már régóta járunk, szeretjük egymást, minden jol megy, de csok még nem volt. Légyszi értelmes válaszokat!!2011. júl. 31. 22:22
1/15 WhiteLabel válasza:
szánd rá magad, ne parázz, menni fog;)
2/15 axdsc válasza:
mi az hogy jártok ha nem volt csók? nem értem én az ilyen alapú kapcsolatokat... először talán járd ki az általánost
3/15 anonim válasza:
öleld át, majd nézz a szemébe sokáig, a többi meg menni fog....nem kell félni, finoman mindent, és akk jólesz :)
4/15 anonim válasza:
Nincs mitől félned, a barátnőd szerintem nem fog kezdeményezni, mert ez a "fiúk dolga" (szerintem is). Hajolj közel hozzá és ne félj, csókold meg.
5/15 anonim válasza:
Ezt én se tudom felfogni... Ha jártok akkor meg mit kell félni? Nem fog lepofozni -.-"
6/15 anonim válasza:
:D :D :D Hát ez nagy...tipikus tini-p*csölést műveltek...az hogy kézen fogva mentek ide-oda,de semmi más nincs köztetek,az nem járás...az csak egy VICC... :D :D :D
7/15 anonim válasza:
Ha régóta jártok, akkor valószínűleg várja már a lány, hogy alaposan lecsőrözd, tehát nem kell ettől félni. Továbbá, megint csak, ha jártok, akkor nem értem, hogy mitől félsz? Hiszen egy pár vagytok, és egy kapcsolatban evidens, hogy csókolóztok. Tessék szépen erőt venni magadon, egy lánynak határozott srác kell, nem egy anyámasszony katonája.
Sok sikert!
8/15 A kérdező kommentje:
Hát kössz :) amugy még sosem volt barátnőm ezért nem tudom h mit tegyek...
2011. júl. 31. 22:33
10/15 Kira8 válasza:
sztem ez nagyon édes:)) 15éves sztem teljesen érthető :D csókold meg nyugodtan ne félj:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!