Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csaljak meg a ferfaiak a baratnojuket?
A nők nem sok nőt jelent, hanem a nőket, mint az emberi faj egyik nemét. Ebbe a gyűjtő fogalomba bizony minden nő bele tartozik. Nem sok nő, hanem minden nő nemű emberi lény. Általánosítottál. Elég keményen, úgyhogy ne próbáld szépíteni. Én rengeteg értelmes nőt ismerek, de szerintem te nem véletlenül nem nagyon ismersz ilyeneket. A nők meghatározást igen is magamra veszem, mert tudod NŐ vagyok. És nem csak magamnak kérem ki. Hogy valakinek alacsony az intelligencia hányadosa az nem nem függő. De hát te ezt honnan is tudhatnád? Gondolom korlátolt, gondolkodásra képtelen férfiak nincsenek. Vannak, hidd el. De nem mondom azt hogy a férfiak nem a gondolkodásukról híresek. Sőt azt sem mondom hogy a férfiak hím soviniszták. Mert akkor az mindre vonatkozna, nem csak rád. Vannak akiknek nem tetszik ha valaki általánosít. Azt meg nem a magad fajtának fogom bizonygatni hogy nekem mennyi eszem van, vagy mennyi nincs.
Attól függetlenül hogy a kérdező valóban hülyeséget kérdezett. Hány fiú hülye kérdéséhez írtad oda, hogy a srácok nem a gondolkodásukról híresek? Ez költői kérdés volt. Tuti egyhez sem.
Dehogynem!!!
Szókimondó vagyok, hiszed ha nem. De ezt nem tudhatod...
Írhatsz akármit, de nem veszem magamra. Mert felesleges. Írhatod, hogy ostoba, soviniszta vagyok, de mindhiába írod, nem ismersz engem. És ne akarj a szövegből kiindulni. Mert felesleges.
Te magadra veszed, ami nagy hiba. És igen általánosítok, de mint mondom az vegye magára aki akarja. De ezt még nem fogtad fel. Kikérheted magadnak, de nem érdekel. Nem érdekel ki vagy, vagy mit csinálsz. Nem érdekel, hogy min sértődsz meg, és hivatkozol azon a nő dolgon.
Utálom az ostoba embereket, akárki legyen. Most ezen vitatkozhatunk, hogy általánosítok, teljesen felesleges. De úgy jön le, mintha te soha nem általánosítottál volna...
És ne akard megmagyarázni nekem, hogy ne általánosítsak. A többség alapján ítélünk. A normális emberek meg feltűnnek idővel. Ha azt mondja, egy magyar ember, hogy a magyarok rosszak, piszkosak, büdösek. Akkor ezt is magadra veszed?
Meglehet. De még mindig ott fogsz tartani, hogy megmond, az iiletőnek hogy ne általánosítson már...
Én meg már rég túlvagyok rajta és mosolygok. Nézd csak körűl a fórumon, nagyon sok értelmetlen kérdés van amit lányok tesznek fel. De ez most minden lányra vonatkozik? Nem! tanulj meg szelektálni. Én is ezt teszem.
Sok a hülye, sok az ostoba. De nem mondom, azt hogy mindenki ostoba. De ez már értelmezés kérdése. Mert a sok nem meghatározható.
A mindenki, igen, mert az 5 millió nőből mindenki ilyen- minden egyes személy. De az 5 millióból sokan ilyenek, (de nem tudod mennyien)... Érted már???
Azért szépen tudnék beszélni a férfiakról is.
Sok ffi ostoba, de akkor most mindenki az?
Tudom, hogy vannak kivételek, de nem fogom kiírni azt. Döntse el mindenki önamga, hogy a kivételekhez tartozik, avagy sem. Ha azt mondja valaki nekem, hogy a férfiak ostobák, hülyék, nem fogom úgy értelmezni, hogy ez mindenkire vonatkozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!