Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csaljak meg a ferfaiak a baratnojuket?
Mert nem szeretik a barátnőjüket, és mert más mindig érdekesebb.
2011. aug. 2. 14:16
idióta kifogások...nem monogám az emberi faj,ösztön stb...ezek mind rossz kifogások a gerinctelen viselkedésre.van akinek ez a megcsalás fekszik,van akinek nem.de aki megteszi persze vérig van sértödve ha valaki visszaadja neki.
2011. aug. 2. 14:54
Á, ez a nem tud újat mutatni, meg nem teszi szét a lábát duma... Hát ilyen is van, de én amiket eddig tapasztaltam köze nem volt ehhez. Volt ott lábszétrakás, a nem tud újat mutatni meg inkább azt jelenti hogy nem volt képes átváltozni egy teljesen másik nővé az illető. A pasik sem tudnak újat mutatni, ezért mégsem csalom meg őket. Másért sem, de ha nem szeretek már valakit (akár miért is) akkor szakítok vele. A gerinces pasik is ezt teszik. A gerinctelen gyáva emberek (legyen akár férfi, akár nő), akik nem merik maguknak sem bevallani hogy vége, és fosnak egyedül tovább lépni, na ők pedig megcsalják a párjukat. Olyanok mint a majmok. Addig nem hajlandók elengedni az egyik indát amíg nem fogják a másikat.
2011. aug. 2. 14:57
Ostoba kérdés, hülye kérdésre hülye válasz...
Mond, miért teszel fel ostoba kérdést?
Egyébként a férfiak és a nők ugyanúgy megcsalhatják a másikat.
Az hogy miért, sok oka lehet.
De még kérdezni sem tudsz, másként kellett volna feltenni azt.
Ime a kérdés: Férfiak, csaltátok meg a párotokat és miért? Aszt hiszem ennél egyszerűbb és lényegretörőbb kérdést nem is lehetne feltenni.
De a nők nem a gondolkodásukról híresek.
2011. aug. 2. 15:06
Utolsó, te viszont tuti hogy a bunkóságodról vagy híres. Soviniszta "férfi"
2011. aug. 2. 15:10
én egyetértek veled. pedig én nő vagyok. sztem nem volt bunkó az észrevétel. a kérdező elég bárgyúnak tűnik
2011. aug. 2. 16:04
Igen. A kerdezo. De az eszrevetel a nokre vonatkozik. Tobbek kozott rad... A nok nem a gondolkodasukrol hiresek. En szemely szerint kikerem magamnak. De biztos van akire igaz, csak nem azon mulik hogy az illeto no vagy ferfi. Ha no letedre egyet ertesz azzal hogy minden not lehulyezzen valaki, akkor neked ezen nincs mit magyarazni.
2011. aug. 2. 16:57
28/34 anonim válasza:
Ez mekkor marhaság! Ha valaki igazán szereti a párját, nem csalja meg! Nem kell az alkoholra fogni! Aki meg akarja csalni a párját az megteszi józanul is! A másik meg az, hogy nem csak a férfiak! Vannak ostoba libák akiknek semmi se jó és úton útfélen csalják a barátjukat. Nem tudom hány éves vagy kedves kérdező, de ezt tudnod kéne neked is.
18/L
2011. aug. 2. 17:00
válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:57
sajnálom hogy magadra veszed, de ehhez sincs eszed. Mert ha nem vennéd magadral, leszarnád a dolgot. Aki magára veszi annak úgy kell..
A többi nem érdekel. Sajnos sok ilyent tapasztaltam a gondolkodást illetően, munkahelyen és még sok helyen..úgyhogy nem kell megmagyarázni. Mindenki azt ír amit tapasztalt/átéllt.
2011. aug. 2. 17:26
Jah és a minden szót megtalálod, majd szólj.
Nők,---- sok nő. De nem minden nő!!
2011. aug. 2. 17:28
További kérdések: