Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az utóbbi egy hónapban nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utóbbi egy hónapban nagyon szégyenlős lett a barátnőm előttem, de nem akar beszélni erről. Mi lehet ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk már vagy két éve, de az elmúlt kb egy hónapban furcsán viselkedik. Két ünnep között volt az anyjánál és annak az élettársánál, azt hiszem akkor kezdődött. Nem voltam vele, nem tudom, hogy ott történt-e valami, azt mondja semmi érdekes, de azóta nem kereste az anyját.

Azóta takargatja magát előttem. Kiküld, ha öltözik, vagy ha nem voltam bent a szobába, és nem tudom, hogy pont öltözik, és benyitok, akkor elkezdi takargatni magát, azóta nem akar együtt zuhanyozni. Ha ölelgetem, akkor kiborul, ha felcsúszik a ruhája. Az ágyban is máshogy viselkedik. Nem akar teljesen levetkőzni, de ha mégis teljesen pucér, akkor kézzel takargatja a melleit. Nem akar a szemembe nézni szex közben, néha szóvá teszi, ha bármelyik részét is túl sokáig nézem.

Próbáltam beszélni vele sokféleképpen, de azt állítja, hogy vele minden oké, nem tudja, hogy miről beszélek. Felvetettem, hogy ha ennyire felzaklatja a szex, akkor hanyagoljuk egy ideig, ezen is kiborult., egyébként ugyanolyan kezdeményező, csak zavarja, ha ruha nélkül látom közben, vagy ha "túl sokáig" nézem mondjuk az arcát közben.

Amit még észrevettem, hogy mostanában megijed, összerezzen, ha hátulról megölelem, és nem vette észre, hogy közeledem, eddig ilyet se csinált.

Hogy derítsem ki, hogy mi baja van, ha nem akarja megmondani?

tegnap 16:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%
Az ilyeneket dicsergetni kell hogy jol néz ki meg ilyenek különben szegyenlosek lesznek
tegnap 16:16
 2/18 anonim ***** válasza:
14%
Az anyja parjaval csinalhatot valamit .Ha megeroszakoltak volna akkor nem akarna szexelni egyaltalan. Gondolom maskeppen is mozog mint szokott , csinal olyan dolgokat amiket elotte nem , ezek a tipikus megcsalas jelei.
tegnap 16:20
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy megcsalt volna, ő nem olyan lány... Azt meg végképp kétlem, hogy ha ilyet tenne (nem tudom elképzelni róla), azt pont az anyja párjával.

Mit értesz azon, hogy másképp mozog, meg másképp viselkedik? Annyi, hogy takargatja magát. Ennyi változott

tegnap 16:27
 4/18 anonim ***** válasza:
37%

Ha nem akarja elmondani akkor adsz neki ultimátumot vagy kinyitja a száját mert tovább nem fogod elviselni a viselkedését, vagy elhagyod.

Nyilván már most is szakíthatsz vele. Egyébként arra saccolok, hogy vagy az anyja, vagy az élettársa szólt be neki valamit az alakját, arcát értve. Úgyhogy most egy deka önbizalma sincs. Viszont hozzáfűzöm hogyha el is mondja mi a baja, de nem változtat magán akkor oda is eljutsz, hogy te leszel a rossz és nem lesz több szex inkább kivág.

tegnap 16:56
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

hát pedig ha igaz amiket ide le írtál, akkor ott az anyjáéknál történt valami. egy nő se változik ekkorát egyik pillanatról a másikra! főleg ok nélkül! ilyen nincs.

a leírtak alapján főleg hogy azt írod hogy nem kereste azóta az anyját, én is arra tippelek hogy lefeküdt az anyja élettársával.

beszélned kell a barátnőddel mert ott történt valami

tegnap 17:18
 6/18 anonim ***** válasza:
64%
Elfog hagyni. Kezd idegennek erezni teged, elmult a nagy szerelem nala.
tegnap 17:23
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

Valószínűleg az anyja szólt be neki valakit az alakjára vagy a súlyàra. Ezért nincs most önbizalma, és ezért nem beszél vele azóta.

Hiába felnőtt nő, mégis nagyon sokat nyom a latba, hogy az anyja mit mond, mit gondol róla. Egy szóval porig tudja rombolni az önbizalmát.

tegnap 18:30
 8/18 anonim ***** válasza:
22%
Most az a dilemma van benne hogy az anyja csávójával sokkal jobb volt a szex mint veled,mert neki sokkal jobb,nagyobb vastagabb farka van mint neked és sokáig is bírja. Úgy meg lett kefélve mint még soha. Végre,életében először igazán nőnek érezhette magát,meg lett rendesen dugva,le volt dominálva,és úgy élvezte mint még soha. De tudja,hogy ez nagy rohadékság volt veled meg az anyjával szemben is ezért most feszült. Nem akar a szemedbe nézni szex közben mert már csak arra a menetre tud gondolni amikor a csávó méretes dorongja dugattyúzott benne fél órán keresztül. Tisztában van vele hogy ez egy lehetetlen helyzet,mert nem boríthat mindent,nem égetheti föl a kapcsolatot a saját anyjával,nem akar szakítani veled mert biztos abban hogy az anyja csávójával úgysem működne hosszú távon,nem ő lesz az akinek gyereket fog szülni. De ezt sem akarja már ami most van,mert a történtek után rád már nem tud férfiként tekinteni,egyszerűen kevés vagy neki.
tegnap 20:06
 9/18 anonim ***** válasza:
57%
Nekem rögtön az jutott eszembe, hogy lehet, felszedett pár kilót az ünnepek alatt. Több barátnőm is panaszkodott nekem emiatt, a nők nagyon érzékenyek erre a témára.
tegnap 20:26
 10/18 anonim ***** válasza:

Akkor miért takargatja magát, itt keresgélj valamit hátha találsz .

Már ha addig nem ilyen volt és megváltozott.

Én biztos levetkeőztetnm és megnézném minden részét.

Ha nincs takargatni valója akkor megmutathatja.

tegnap 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!