Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem strandra menni, mit tegyek?
Én imádom a fürdőhelyeket, Balaton, tenger, strandok, egyéb tavak stb. Az exemmel rengeteget jártunk fürödni, strandra, tengerre, Balatonra stb. Nyári hétvégeken minket biztos, hogy valamelyik víz mellett lehetett megtalálni.
Hosszú évek óta nem vagyunk már együtt. Hosszú szünet is volt. Aztán egy ideje van újra barátnőm, de nem akar velem strandra menni.
Azt mondja, hogy ő nem vetkőzik senki előtt, nem mutatkozik fürdőruhában szintén senki előtt. Ha vendégségben voltunk medencés háznál, akkor én együtt fürödtem a házigazdáékkal, ő meg csak ült a kerti bútorban, felöltözve. És hiába kérem, nem akar velem strandra jönni. Pedig nagyon szeretek odajárni. Hiányzik. Menjek egyedül?
Először is, szerintem próbálj utánajárni az oknak. A testét szégyelli? Vagy esetleg érte valami trauma korábban? Beszélgess vele, próbáld megérteni mi zajlik a fejében, mert ez így valóban nem túl jó hogy ahelyett hogy élveznétek a nyarat, ruhában feszeng. Kérdezz, légy megértő!
Arra az esetre ha a teste a baja, pár tipp: minden testalkatra lehet már olyan fürdőruhát kapni, ami előnyösen kiemeli a szépet és elrejti azt a részt, amit nem szeretne mutogatni. Ha egyedül nem talál ilyet, esetleg kérjétek tanácsadó segítségét, biztos vagyok benne hogy találtok megfelelő színt és fazont. Vagy talán opció lehet nektek közös programként az éjszakai fürdőzés, strandok éjszakája vagy hasonló program ha van. Sötétben talán kevésbé feszélyezné a dolog.
Amúgy valóban az teljesen reális dolog, hogyha valak nem szeret valamit és ezt akarata ellenére ráerőltetjük, az nem szül jó dolgokat egy kapcsolatban. Mégha nem is "remélem elhagy" és én nem "kényes erőszakos" vagyok, csak ez egy áthidalhatatlan különbség. Nyilván ha mondjuk én nem szeretek hullámvasutazni és a páromnak az lenne a mániája, akkor feltételezem, hogy valaki érdekszférája sérülne.
CSAKHOGY! Erre találták ki az ún. "köztes megoldás"-t, másnéven kompromisszumot. Azaz: ha a párom minden este 10x fel akar ülni a hullámvasútra én meg a hátam közepére kívánom, akkor azért, hogy lássam a szemében az örömet, néha felülnék vele. Az ő kedvéért. Hogy neki jó legyen.
Én ezt a hozzáállást hiányolom nagyon. Hogy oké, ne járjunk minden hétvégén, de hogy havonta az én kedvemért ne lehessen egysze-r egy kiba...t strandot beiktatni?????
Nekem ez fáj, hogy NEM ÉS KÉSZ!!!
Azt nem ellenzi, hogy haverokkal elmenjek, mondjuk az már szakítóok lenne részemről, hogyha ennyire kontrollálna, hogy nem jön el velem, de nem is hagy. Erről szó nincs, csak nem vállalja be a kedvemárt egy egy alkalommal. Ez esik rosszul.
Van olyan, hogy valaki nem strandra járós típus 🤷♀️ herótom van a víztől, bőven elvagyok a napi zuhanyzással. Nyaranta magashegyi túrákra megyek, vagy skandináv vidékre.
Felmerült benned - ha már kompromisszum - hogy olyan strandot keress, ahol egyedül lennétek? Esetleg szálláshelyet, ami medencés, és csak ketten vagytok...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!