Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret még? A barátommal nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még? A barátommal nem voltunk kettesben sehol, mindig hív vki havert pl. moziba, étterembe, strandra. Nekem kezd elegem lenni, szeretnék csak vele lenni. de én úgy érzem nem szeret azért nem akar kettesben lenni velem?

Figyelt kérdés
már nem vunk kezdők, 4 éve járunk és egy napot nem töltöttünk egyedül mindig volt ott valaki.meg sokszor megy el a havrejaival 7végére engem meg itthon hagy, amikor mondtam hogy szeretnék kettesben elmenni vhova azt mondta nincs erre pénze, jövő7végén meg elment a haverjaival, arra volt pénz.Amikor rákérdeztem azt mondta örüljek hogy visz vhova,mindig nyávogok, ha nem tetszik keressek mást.megértem ha nincs pénze de tök önző, mindig csak ő, kezdek beleunni.
2007. szept. 17. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak azért tart téged, hogy legyen valakije. FElvágni a haverok előtt, vagy csak a testi vágyak kielégítésére.

Bocs, hogy ennyire szókimondó vagyok, de eddigi tapasztalataim szerint, ha egy pasi szeret egy csajt, akkor elhanyagolja barátait (sokszor jobban is mint kellene). Ha viszont a barátok fontosabbak, az egyértelműen annak a jele, hogy nem szeret, csak úgy vagy neki.

Hagyd ott, és keress egy olyat, aki megérdemel téged!

2007. szept. 17. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az elöttem szolóval.és még az is lehet,hogy már kezd elhidegülni tőled és azért mondja,hogy keress mást.mond meg neki ,hogy akkor legyen vége, és ha pár napon belül nem jelentkezik akkor tuti,hogy már nem szeret.ha meg térden állva könyörög,hogy fogadd vissza akkor szabjál neki feltételt.pl:egyik héten csak veled van a másikon meg lehet a haverjaival
2007. szept. 17. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sztem sem szeret már igazán s lehet épp arra vár hogy te szakíts vele mert az könnyebb neki minthogy ő mondja ki azt hogy vége. Lehet nem akarja azt hogy miután ő szakít vele te még zaklasd meg stb ezért egyszerűbbnek tartja ha elüldöz maga mellől és akkor nem lesz az hogy vissza fogod magad könyörögni. De persze nem biztos hogy ez így van de én már tapasztaltam ilyet:(..szóval sztem előbb üljetek le megbeszélni a dolgokat és ha nem sikerül 1-ről a kettőre jutni akkor hanyagoljátok egymást.Rem minden rendben lesz:)
2007. szept. 17. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sziooo!! Sajna tőllem sem kapsz biztató választ. Nem szeret ez egyértelműen kitűnik a viselkedéséből, és a dolgaiból. Sztem válts minnél előbb, mert ez igy nem állapot sztem ezt te is tudod, h egy normális kapcsolat nem igy működik. Én a tehelyedben biztos nem birtam volna ezt idáig elviselni, h igy lerázzanak és elhanyagoljanak. Sok sikert az újrakezdéshez.
2007. szept. 19. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!