Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom strandra akar menni de én utálok strandra járni, mi legyen?
A barátom elhívott strandra mert ugye itt a nyár. De én nem szeretem az ilyesmit, eleve sokan vannak meg elég szégyenlős is vagyok és kellemetlen lenne nekem fürdőruhában mászkálni a barátai előtt meg mindenki előtt. Megsértődött, hogy nem akarok vele időt tölteni és azt mondta rosszul esett neki hogy visszautasítottam.
De nekem tényleg semmi kedvem strandolni, eddig se volt, 10 eve nem voltam strandon.
Felvetette hogy menjük kettesben de nekem akkor is extrém kellemetlen lenne, egyáltalán nem élvezem az ilyesmit és annyira szégyenlős vagyok hogy még a saját családom sem látott bikiniben 10 eves koromtól.
Minden más programban benne lennék vele de ő nagyon strandolni akar
Dobj fel masik ötletet ahova szivesen mennél inkabb. Nem a strandon kell lovagolni.
Menjen a haverjaival veled meg oda amit te ötletelsz
Annyira szégyenlős vagy?De hát a barátod előtt is csak le kell vetkőzni!
Én tegnap voltam strandon. A medencében ücsörögve nézelődünk......kb 30 emberből (nő/férfi) 28 volt az, aki nem átlagalkat. Vékony/kövér, fehérbőrű, atlétabarnulós, sörpocakos, lógóscicijű. Mégsem zavartatta magát senki sem.
De ha annyira nem szeretsz strandra menni ezt fogadja el a barátod és keressetek más közös programot,Ő meg menjen el a barátaival strandolni, amit Te fogadj el.
A férjem utál strandolni, a nyaralás se annyira izgatja, én szeretem. Kompromisszumos megoldás, hogy én nem rángatom minden héten strandra, max 1-2x/szezon, és egy párnapos nyaralásra eljön a kedvemért, meg a gyerekek kedvéért minden évben. Cserébe én se nyaggatom évi kéthetes utazásokkal, meg téli wellnessel, meg előszezon, utószezon stb.-vel.
Ezzel azt akarom mondani, hogy lehet kompromisszumot kötni, ő nem cseszeget ezzel állandóan, te meg néha erőt veszel magadon és a kedvéért elmész. Garantálom, hogy nem fogsz belehalni, és ha nem szenveded direkt végig az egészet, még jól is fogod magad érezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!