Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi egy hónapban nagyon szégyenlős lett a barátnőm előttem, de nem akar beszélni erről. Mi lehet ez? Mit tegyek?
Együtt élünk már vagy két éve, de az elmúlt kb egy hónapban furcsán viselkedik. Két ünnep között volt az anyjánál és annak az élettársánál, azt hiszem akkor kezdődött. Nem voltam vele, nem tudom, hogy ott történt-e valami, azt mondja semmi érdekes, de azóta nem kereste az anyját.
Azóta takargatja magát előttem. Kiküld, ha öltözik, vagy ha nem voltam bent a szobába, és nem tudom, hogy pont öltözik, és benyitok, akkor elkezdi takargatni magát, azóta nem akar együtt zuhanyozni. Ha ölelgetem, akkor kiborul, ha felcsúszik a ruhája. Az ágyban is máshogy viselkedik. Nem akar teljesen levetkőzni, de ha mégis teljesen pucér, akkor kézzel takargatja a melleit. Nem akar a szemembe nézni szex közben, néha szóvá teszi, ha bármelyik részét is túl sokáig nézem.
Próbáltam beszélni vele sokféleképpen, de azt állítja, hogy vele minden oké, nem tudja, hogy miről beszélek. Felvetettem, hogy ha ennyire felzaklatja a szex, akkor hanyagoljuk egy ideig, ezen is kiborult., egyébként ugyanolyan kezdeményező, csak zavarja, ha ruha nélkül látom közben, vagy ha "túl sokáig" nézem mondjuk az arcát közben.
Amit még észrevettem, hogy mostanában megijed, összerezzen, ha hátulról megölelem, és nem vette észre, hogy közeledem, eddig ilyet se csinált.
Hogy derítsem ki, hogy mi baja van, ha nem akarja megmondani?
Kérdező, mi lenne, ha leülnél vele és megbeszélnétek?
Ha hárít, és azt mondja, hogy minden oké, és csak szerinted más, akkor ne hagyd magad lerázni, megértéssel, empátiával igenis próbáld meg a tudtára adni, hogy igenis megváltozott, és szeretnéd tudni az okát, bízhat benned, mellette vagy, szereted.
Kérdező nem tettél rá megjegyzést? Nem volt egy sértőbb megjegyzés? Furcsa mosoly vagy bármi részedről?
Nálunk volt ilyen a férjemmel mikor belenéztem a telefonjába és nagyon sok olyan nőt nézegetett, akik szinte teljesen az ellentéteim voltak. Illetve egyszer nevetett azon hogy áll rajtam egy felső (szoptatás után melltartó nélkül).
Azóta én sem szeretek meztelenül lenni előtte vagy akár öltözni. Szex közben minden rendben, de utána hamar fel akarok venni valamit.
#6 Pár nap távollét után random előjel nélkül? Elég szürreális gondolat.
#7 Ha az anyja beszól neki, akkor utána nem így szokott viselkedni. Inkább idegesen ventilál párszor a témáról, aztán nem veszi fel neki a telefont egy hétig. Ehhez képest most egy szóval sem említette, hogy lett volna valami baj.
Most nem tudom, hogy kereste-e az anyja, de az biztos, hogy régen beszéltek.
#8 Ezt nem nézném ki belőle.
#9 Lehet benne valami. De így még mindig nincs magyarázat az ijedezésre, ha ölelgetem, meg ez nem magyarázza a szemkontaktus kerülését. Meg ha véletlen meztelen szex közben, akkor a cicijét takargatja, nem a hasát, vagy nem tom, valami olyat, aminél "baj", ha a hízás miatt nagyobb lett.
#10 Az akarata ellenére nem gondolom, hogy le kéne vetkőztetnem... Csak mert azóta nem igazán akar előttem teljesen pucéran mutatkozni...
#11 Eddig is így próbáltam megbeszélni, de csak sírás, vagy kiborulás volt eddig az eredménye.
#12 Nem rémlik, hogy lett volna ilyesmi a megjegyzésekkel.
Milelőtt elment, még semmi baj nem volt. Előző este még együtt zuhanyoztunk, meg ilyenek. Négy napig volt távol, a második napon, este küldött egy szexi képet(máskor is volt már ilyen). Én visszaírtam, hogy alig várom, hogy élőben lássam.
Aztán mire hazajött, már fura volt.
Nem igazán nézegetek más nőket, ő meg nem nézett bele a telefonomba.
13 14, akkor milyen más lehetőség van még?
szerintem is meg kefélte az anyja élettársa a barátnődet
Sajnálom de ideje lenne kinyitni a szemed!!!
Valószínű hogy megcsalt az anyucinál!
Vagy lehet még azóta is csal!
Nem feltétlen akire te gondolsz,de minden viselkedés erre utal ha eddig minden rendben volt!
Szégyenlős és nem vetközik le teljesen!?
Esetleg nem lehet hogy szex sérüléseket takargat!? (Foltokat)
Mert kicsit keményebb csinálják.
Nem akar veled zuhanyozni akkor nem akarja már neked mutatni a testèt teljesen,vagy itt is takargat valamit a testén!
Szex alatt elfordul csukot szemmel,vajon biztos rád gondol!?
Szex alatt feltűnik hogy új pózokat akar kipróbálni,ami eddig nemvolt!
Vagy olyat csinàl amit eddig nem!
Vagy sokkal visszafogottabb lett!
De kívánom hogy ne legyen így igaz!!! Rohadt szar tudd lenni ha így van,persze neked szar!
Ezt mielőbb tisztázó le vele mert teis csak kíkészülsz idegileg,és csak rosszab lesz minden!!!
Sok sikert!
#19 Ha megcsalt (amit kétlek), akkor az esélytelen, hogy azóta is csal. Otthonról dolgozunk mind a ketten. Nem jár el sehová egyedül (nem féltékenység, de közös a baráti társaságunk), max kisebb bevásárlásra, ami 20-30 perc. Ideje se lenne megcsalni.
Konkrétan azon kívül, hogy takargatja magát, meg ijedezik, nincs változás. Ha megcsalt abban a pár napban, akkor nem tudom, hogy mit kéne most takargatnia. Ha valaminek nyoma maradt volna, akkor már tuti nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!