Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret vajon engem a párom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret vajon engem a párom ha így bánik velem?

Figyelt kérdés

A párom folyamatosan zsarolgat hogy csak akkor vesz el ha ez meg az lesz.. vagy hogy csak akkor költözünk össze ha így meg úgy viselkedek (ezeket mindig az adott helyzethez igazítja, ha pedig épp nincs gond akkor elővesz valamit a múltból). A sztori háttere pedig az hogy 5 éve vagyunk együtt, van egy 5 hónapos babánk és 1 hónapja nem él velünk mert összeveszett a szüleimmel (akiknél laktunk) ezért megbeszéltük hogy külön költözünk (lenne hova menni, ő most is ott van). Borzasztóan viselkedik mióta elköltözött, pedig amíg együtt éltünk szép kapcsolatunk volt. Én is ingerült vagyok főleg hogy jóformán egyedül maradtam egy gyerekkel anyámék nyakán. Meg azért is mert bármilyen tökéletlen emberek vagyunk én akkor is szeretem őt és igenis együtt kellene átvészelnünk ezt a zűrösebb időszakot nem pedig távol egymástól zsarolgatva… Persze azt is megígérte hogy elvesz, kikérte az időpontot márciusra de még egy gyűrűt sem akar kinézni. Február elején kell mennünk lefixálni az időpontot, akkor a sorsdöntő.. A gyerekkel egyébként törődik, ha kérem szó nélkül viszi és vele van amíg dolgom van.

Őszintén szerintetek mire vár? Azt akarja hogy elhagyjam és ne az ő lelkén száradjon vagy mi?

tegnap 15:20
 1/8 kis kolbász ***** válasza:
100%
Nekem nem úgy tűnik, hogy szeretne. Aki szereti a másikat, az minden alkalmat megragad, hogy vele legyen.
tegnap 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
tegnap 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ő maga sem tudja hogy mit akar,csak azt tudja,hogy szar ez az egész helyzet és a feszkót rajtad vezeti le.
tegnap 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem is kapcsolat.
tegnap 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát forditva ül a lovon. Itt nem a ffi kegyeskedik elvenni vkit, hanem általában a nőn van a súly hogy hozzámegy e vkihez es leamortizálja e magát gyerekkel neki ugy, hogy aztán a ffi lép le es hagyja egyedul a nőt a pali kölykeivel.

Nem a pasik kockaztatnak.

tegnap 16:18
 6/8 Edward Norton ***** válasza:
A szeretet teljesen más. Ki vagyok attól, amikor meghallom, hogy egy szülő ilyeneket mond a gyerekének. Ez bántalmazás, traumatizálás.
tegnap 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyertelmu az irasodbol, hogy nem szeret teged. Meg mi az, hogy ha kered, foglalkozik a gyerekkel?🤣 egy nagybetus apat nem kell arra kerni, hogy foglalkozzon vele vagy “vigye ide oda, amig dolgod van”. Szoval csak addig hajlando vele foglalkozni, amig neked valami mas elfoglaltsagod van. Szep :D

Ha eskuvot szerettel volna, elobb azt kellett volna tartani, mert biztos lehetsz benne, hogy sem marciusban, sem semmikor maskor nem fog elvenni teged ez az ember.

Szereted, de mit is ? Ahogy erzed magad, mikozben zsarolgat meg nem lakik veletek ? Mondjuk eszembe nem jutna nokent az anyamek nyakara szulni egy gyereket, te jo eg. Fel kell nonod, neki is. De ez nem egyutt fog bekovetkezni.

tegnap 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy mert nekem ebből az szűrődik le, hogy a párod nagyon gyerekes. Ilyet a sérült tinédzserek csinálnak egymással nem pedig felnőtt emberek.

A házasság komoly dolog de nekem nem úgy tűnik, hogy ő ezt annyira komolyan kezelné mint ahogyan azt kellene. A házassággal a kapcsolat nem változik meg csak úgymond ad egy szimbólumot. Az összetartozás és monogámia szimbólumát, viszont egy jól működő kapcsolatot nem fog rosszá tenni hacsak az előtte már nem volt instabil.

Számomra az vetődött fel, hogy miért lakik egyedül? Azt írtad, hogy ahol most él oda fogtok ti is költözni a kisgyerekkel.

tegnap 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!