Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 3 hete kínlodunk. 5 ève vagyunk együtt. Egyszer csak benyögte nekem hogy besokalt. Szeret engem , velem akar élni de időre van szüksége. Együtt élünk és nem költöztünk szét, de a párom többet jár el itthonról stb. Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
3 hete sírok és nagyon stresszes ez miatt az életem.2020. jún. 10. 17:42
3/15 anonim válasza:
Jó volna tudni, hogy mi az oka, csak mondott valamit. Állandóan együtt voltatok, és most úgy érzi "énidőre" van szüksége; egyáltalán tudod, hogy hova jár?
4/15 anonim válasza:
Belőlem a karantén, a kényszerű, folytonos összezártság hozott ki hasonlót. Ugyanakkor már az elején sejtettük, hogy valószínűleg nem mindig fogom jól viselni - már korábban is előfordult egy-két hasonló eset huzamos összezártság idején, és akkor is alaposan átbeszéltük, hogy tök jó minden, csak egyszerűen ilyen lelkialkat vagyok. Nekem igazából ez a furcsa: itt van valami, ami 3 hete borzasztóan bánt, és ezalatt nem sikerült normálisan megbeszélni?
5/15 anonim válasza:
Nem ártana több szabadságot adni neki.
6/15 anonim válasza:
Nem teszed bele a kapcsolatba amit a te részed lenne, xarsz a fejére, túl sokat cseszteted/hisztizel. Így látatlanban ezt tudom elképzelni, mint besokalláshoz vezető okokat. Árnyaltabb véleményhez jó volna árnyaltabb kifejtés.
7/15 anonim válasza:
A másik, hogy ilyet a semmiből nem "nyög be" senki 5 éves kapcsolatban.
8/15 anonim válasza:
Amikor megkérdezted miért sokat be, miért van szüksége időre mit mondott?
9/15 A kérdező kommentje:
Nem miattam azt mondta hanem sokat stresszel és ő sem érti. Azt mondta sosem csalna meg és nincs senkije.
2020. jún. 10. 19:24
10/15 anonim válasza:
#9-es A helyzet mégis furcsa, mert a sok stresszt gondolom nem te okozod. Veled kellene kitalálnia valamit, amivel csökkenti a feszültséget, nem kizárnia az életéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!