Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal 3 hete kínlodunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal 3 hete kínlodunk. 5 ève vagyunk együtt. Egyszer csak benyögte nekem hogy besokalt. Szeret engem , velem akar élni de időre van szüksége. Együtt élünk és nem költöztünk szét, de a párom többet jár el itthonról stb. Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés
3 hete sírok és nagyon stresszes ez miatt az életem.

2020. jún. 10. 17:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja kicsit a barátaival van és vissza fog rázódni. Ti mit tennétek?
2020. jún. 10. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően hagynám, hagy pihenjen egy kicsit a barátaival. Aztán visszatérnék rá utána, hogy most már jobban érzi-e magát, esetleg majd mikor pihenünk közösen.

(de amúgy nem világos, mi történt - szó nélkül lelépett?)

2020. jún. 10. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Mi az ami miatt stresszel, barátaival meg tudja beszélni, veled pedig nem? Szerintem pároddal mindent meg lehet beszélni, ezért is vagytok együtt, hacsak nem veled kapcsolatban zavarja valami, amire nem lát megoldást. Elképzelhetőnek tartom, hogy képbe jött egy harmadik, aki iránt érzelmei vannak és nem tudja hogyan mondja el. Csak úgy senki se jár el többet otthonról és tölt egyre kevesebb időt párjával, akivel elvileg szeret együtt lenni, nekem ez válságos időszaknak tűnik, amihez a kulcs a kommunikáció, mindkét fél részéről.
2020. jún. 10. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt, én személy szerint találkoztam valakivel, aki iránt érdeklődtem, és ráébresztett hogy már a régi páromat nem szeretem és nyűg az egész. Én nem léptem félre, de szakítottunk attól függetlenül.
2020. jún. 10. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Az én paism ugyanezzel állt elő 2 év együttélés után. Hogy ő még élni akar. És hogy úgy erzi megfullad. Szeret sose bántana, nincs harmadik a képben de egyszerűen nem boldog.

Különváltunk 1.5 évre. Kitomboltam magam. Én. Neki senkije nem volt abban a 1.5 évben. Élvezte az egyedül létet. Aztán 1.5 év után felhívott hogy épp új lakást keres van e kedvem segíteni. Kérdem miért menjek? Válasz: mert én is ott fogok lakni.

Mentem vele mert még akkor is szerettem. Újrakezdtük. Azóta eltelt újabb 10 év. 2 gyerek van :)

Szerintem adj neki időt és fordítad magadra a figyelmed. Kupáld ki magad, kezdj el pasizni, ha látja rajtad hogy nélküle is formában vagy, rögtön újra ott terem majd.

2020. jún. 10. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!