Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 3 hete kínlodunk. 5 ève vagyunk együtt. Egyszer csak benyögte nekem hogy besokalt. Szeret engem , velem akar élni de időre van szüksége. Együtt élünk és nem költöztünk szét, de a párom többet jár el itthonról stb. Szerintetek ez miért van?
Alapvetően hagynám, hagy pihenjen egy kicsit a barátaival. Aztán visszatérnék rá utána, hogy most már jobban érzi-e magát, esetleg majd mikor pihenünk közösen.
(de amúgy nem világos, mi történt - szó nélkül lelépett?)
Az én paism ugyanezzel állt elő 2 év együttélés után. Hogy ő még élni akar. És hogy úgy erzi megfullad. Szeret sose bántana, nincs harmadik a képben de egyszerűen nem boldog.
Különváltunk 1.5 évre. Kitomboltam magam. Én. Neki senkije nem volt abban a 1.5 évben. Élvezte az egyedül létet. Aztán 1.5 év után felhívott hogy épp új lakást keres van e kedvem segíteni. Kérdem miért menjek? Válasz: mert én is ott fogok lakni.
Mentem vele mert még akkor is szerettem. Újrakezdtük. Azóta eltelt újabb 10 év. 2 gyerek van :)
Szerintem adj neki időt és fordítad magadra a figyelmed. Kupáld ki magad, kezdj el pasizni, ha látja rajtad hogy nélküle is formában vagy, rögtön újra ott terem majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!