Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van bennem egy fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bennem egy fajta ideg ha egy karakteresebb csávót meglatok?

Figyelt kérdés
Alaphelyzetben is deha a párommal megyek meg idegbeteg tudok lenni nem bántom csak veszekszek!Ha arra felé nézz meg már robbanok ez mar szinte a kapcsolatukra megy!Mit csináljak hogy elhiggyem hogy szeret hogy jó vagyok! Amúgy átlagos pasi va6 adok is magamra szóval ezért sem értem miért érzem magam kevésnek?

tegnap 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Valószínűleg alacsony intelligencia, önismeret okozza.

Pszichológus, önismeret fejlesztése sokat segíthet.

tegnap 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Mit értedz alacsony intelligencia alatt?
tegnap 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Csak nézzed meg a fuxát, a ti kultúrkörötökben az mutatja a rangsorban elfoglalt helyet. Ha a te fuxod a nagyobb, akkor te vagy a jobb. Akkor felkérdezheted a másik csávót, hogy merészeli dikházni a csájédat, aztán mond neki, hogy "nem rosszbú mondom aranytestvérem, de haggyad eztet abba, különben baj lesz ebbű, hajjak meg!". Ha ekkor se hagyja abba, akkor jöhet az idegállapotba jövés, a macheta vagy szamurájkard előrántása.
tegnap 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma nemzetiségű már bocs! Honnan tudod miert van ez bennem ha nem is ismersz? Egyből cigányozól mikor normálisan kérdeztem valamit!A robbanást nem úgy értettem hogy akkor most bele kötök aztán jöhet a bicska csak arra hogy tetőzik a szituáció!
tegnap 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Rossz kozegben szocialzalodtak , szuleid vagy az egyik vert, bantottak az iskolaban , ugy erzed mint ha mas lenezne mert alacsony kopcos vagy. Agyturkaszhoz elmennek a helyedben mert ez sulyosbodhat , gondolom nem akarsz a korhazban vagy a bortonben kikotni elobb vagy utobb.
tegnap 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Akaratlanul is összehasonlítod magad velük és önmagadat kevesebbre értékeled mint őket.

Ezen senki sem tud segíteni csak te magad. Ha elmondja nekes a párod napi 20x, hogy mennyire szeret és imád. Te vagy neki a legvonzóbb sem fogod elhinni mert magadat nem így látod.

Érdemes lenne olyasmibe belefogbod ami önbizalmat épít, például edzés, egészséges életmód de akár munkahelyváltás.

tegnap 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!