Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a fajta féltékenykedés?
Megbízom a páromban, viszont a fogalmam sincs honnan eredő féltékenységem néha majdnemhogy felemészt.
Vannak fiú barátai, haverjai és ha velük van én aggódom, pedig semmi okom rá, hiszen szeretjük egymást és ő hűséges típus, sosem csalódtam még benne.
Nekem ő az első, esetleg önértékelési problémákból merülhetnek fel a negatív gondolataim?:(
Már beszéltünk mélyebben erről a témáról, ő is ilyen és neki sincs rá különösebb oka, hiszen én is hűséges vagyok és megbízunk egymásban, viszont nagyon hasonlítunk egymásra és lehet, hogy a probléma forrása egy gyökérből származik.
Mindig megnyugtat, ha előjön a féltékenységem, de félek, hogy egyszer ez sok lesz a számára és értelemszerűen nem szeretném korlátozni, mindig örülök neki ha van társasága, hiszen ez hosszútávon rossz hatással lehet a kapcsolatunkra.
Mivel segíthetnék magamon?
A féltékenység mindig önbizalomhiányból fakad, ha a másik nem ad erre okot. Vannak olyanok, akik éhezik az udvarlást, flörtölést, és még ha nincs is mögötte semmi, nagy feszültség lehet egy párkapcsolatban, de nálatok erről szó sincs, ha jól értem.
Szerintem hosszú távon az a megoldás, ha nyíltan beszéltek arról, hogy ma Krisztával/Péterrel találkozom, ezért/azért, ne utólag derüljön ki, hogy fergetegeset buliztatok együtt, mert akkor valóban kérdéseket vet fel, hogy erről miért nem lehetett beszélni előre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!