Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta gondolkodás ez?
Barátnőm házasságot és gyereket akar ( ez az álma) amiről tudtam is és én is akartam ha úgy alakul.
Együtt vagyunk 6eve, de mostanában kijelentette hogy gyereket akar és lesz.rja hogy én elveszem e vagy sem de gyereket akar..
Én nem érzem se késznek magam se alkalmasnak azt hogy most legyen gyerek..
Kifut az időből. 6 évet raboltál el a legtermékenyebb éveiből. Lassan 30. Szól a vészcsengő, hogy ha gyereket akar, akkor most, azonnal. Te meg egy gerinctelen, önző pöccss vagy, aki még mindig nem tudja őszintén megmondani annak a buta nőjének, hogy nem akar gyereket.
Ő is rájött, hogy te nem igazán akarsz, de úgy van vele, hogy annyira nincs ellenedre, ha még mindig együtt vagytok. Neki meg már nincs újabb 6-8 éve másra, hogy kiderüljön, az se akar gyereket. Inkább most, aztán majd megszereted, ha ott lesz.
A te gondolkodásod is elég érdekes. Évek óta tudod, hogy nem akarsz tőle semmit. Nem hogy nem szereted, de egyenesen ki nem állhatod. Szex évek óta nincs. Mi ebben a jó neked? Ennyire élvezed, hogy tönkreteszed? Jó nézni, ahogy szenved?
Ne aggódj, te is fogsz majd nyögni, mikor ott a gyerek, anyád meg bele fog bolondulni az unokába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!