Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem akar kapcsolatot, ellök magától, meg sem érdemel, ugye?
Egy éve beszélgetünk, kapcsolatot nem akar, senkivel. Nővel se volt már évek óta, azt mondta velem is csak szex lehet, de mással se akarna mást...
Én többet szeretnék tőle, de minap kifakadtam, aztán azt mondta keressek mást aki értékel. Szomorú volt, de nem tudok hinni benne h valaha kellek neki barátnőnek. Pedig külsőre pont az ideálja vagyok.
Szerintetek meggondolhatja magát, megkereshet a jövőben?
Hozzáteszem várni nem fogok rá, ahhoz idősebb vagyok már ha elkezdek ismerkedni és megtudja, attól félek utána meg azért nem fog próbálkozni nálam, még ha nekem nem is lesz komoly a későbbiekben.
Egy évig írtál vele bár csak szexet akart míg te többet és az a kérdésed, hogy meggondolja-e magát? Basszus ő rakott ki téged és nem te őt.
Miért vagy törlőkendő?
Nem érdem kérdése, hogy két ember között lesz-e kapcsolat, de ha az is lenne, az elutasítástól semmiképpen nem leszel szebb/jobb/okosabb, mint a másik fél. (Persze rosszabb sem.) Ennek semmi köze ahhoz, hogy megérdemel-e vagy sem.
Vedd tudmásul, amit a pasi mondott és vagy menj bele a szexkapcsolatba, vagy emelt fővel lépj ki az ismerkedésből.
Nem rakott ki, én fakadtam ki, azt elutasításnak vette, sajnálta h így érzek de azt mondta nekem jobb ha keresek valakit aki értékel mert ő ilyen képtelen rá, mással is.
Az érzéseket nem lehet csak úgy kiölni magamból ezért vagyok "törlőkendő"...
"Nővel se volt már évek óta, azt mondta velem is csak szex lehet, de mással se akarna mást..."
Hát ezek egyáltalán nem egy bizakodásra okod adó tények. Próbálj tovább lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!