Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy férfi nem akar kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem akar kapcsolatot, ellök magától, meg sem érdemel, ugye?

Figyelt kérdés

Egy éve beszélgetünk, kapcsolatot nem akar, senkivel. Nővel se volt már évek óta, azt mondta velem is csak szex lehet, de mással se akarna mást...

Én többet szeretnék tőle, de minap kifakadtam, aztán azt mondta keressek mást aki értékel. Szomorú volt, de nem tudok hinni benne h valaha kellek neki barátnőnek. Pedig külsőre pont az ideálja vagyok.

Szerintetek meggondolhatja magát, megkereshet a jövőben?

Hozzáteszem várni nem fogok rá, ahhoz idősebb vagyok már ha elkezdek ismerkedni és megtudja, attól félek utána meg azért nem fog próbálkozni nálam, még ha nekem nem is lesz komoly a későbbiekben.

tegnap 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy évig írtál vele bár csak szexet akart míg te többet és az a kérdésed, hogy meggondolja-e magát? Basszus ő rakott ki téged és nem te őt.

Miért vagy törlőkendő?

tegnap 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdem kérdése, hogy két ember között lesz-e kapcsolat, de ha az is lenne, az elutasítástól semmiképpen nem leszel szebb/jobb/okosabb, mint a másik fél. (Persze rosszabb sem.) Ennek semmi köze ahhoz, hogy megérdemel-e vagy sem.

Vedd tudmásul, amit a pasi mondott és vagy menj bele a szexkapcsolatba, vagy emelt fővel lépj ki az ismerkedésből.

tegnap 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem rakott ki, én fakadtam ki, azt elutasításnak vette, sajnálta h így érzek de azt mondta nekem jobb ha keresek valakit aki értékel mert ő ilyen képtelen rá, mással is.

Az érzéseket nem lehet csak úgy kiölni magamból ezért vagyok "törlőkendő"...

tegnap 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
De mire fel akadtál ki amikor őszinte volt hozzád és konkrétan megmondta, hogy csak szexre lennél jó? Miért kérdezed, hogy meggondolja-e magát amikor 1 éven keresztül őszinte volt?
tegnap 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nővel se volt már évek óta, azt mondta velem is csak szex lehet, de mással se akarna mást..."

Hát ezek egyáltalán nem egy bizakodásra okod adó tények. Próbálj tovább lépni.

tegnap 20:14
 6/6 mikeXxX ***** válasza:
Aki ilyet mond az biztos nem is akar többet tehát jobb ha te lépsz le. Valószínűleg olyan lelki oka van amit még nem zárt le vagy nem is fog.
ma 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!