Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csaljak meg a ferfaiak a baratnojuket?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 00:41
11/34 Renesmee18 válasza:
Mert az emberek (a nők is!) nem monogám faj.
12/34 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 00:47
de ha a barátnőd nem tud újat mutatni és odáig jutsz hogy másik nőre vágysz, akkor inkább szakíts vele és utána a másik csaj. Ha meg normális a kapcsolatotok, és a casj nem tud újat mutatni, akkor beszéljétek meg, hoyg te mienk örülnél. Menjetek be egy szexshopba vegyetek ehtő bugyit, táncrudat, meg nővérjelmezt azt csapjatok oda.. de most ezért megcsalni valakit o.o
14/34 napietus válasza:
a raftinghoz gyávák, a hegymászáshoz bénák, vadászni meg nincs pénzük. adrenalinra viszont szükségük van. szánalmas emberek, ugyanúgy, mint azok a nők, akik hasonló okokból ilyet tesznek.
15/34 anonim válasza:
Mert hülye f@szok
Vagy
csak egyszerűen nem szeretik a barátnőjüknek nevezett csajt
16/34 napietus válasza:
ja, egyébként a barátnő még nem feleség, mégcsak nem is menyasszony. tehát ha 2 barátnője van pl. vagy 3, akkor melyiket csalja melyikkel? hiszen egyenrangúak, nem?
17/34 anonim válasza:
mert bebasznak és nincs ítélő képességük olyankor amikor anélkül csalják meg akkor meg nem szerelmesek a barátnőjükbe mert akkor nem csinálnák meg...
18/34 anonim válasza:
Ha bunkó vagy a pasiddal tuti megcsal és szakít szóval ennyi...
19/34 anonim válasza:
Hát nem tudom én próbáltam mindig mindet megadni a másiknak.Volt egy olyan barátom(1.szexuális),amikor kérte h. csak orálisan elégítsem ki én teljesítettem.Sőt állandóan féltékenykedett, még bulizni sem járhattam és a haverjaimmal se nagyon találkozhattam.Aztán a kapcsolat végén kiderült h. a hátam mögött másoknak csapta a aszelet.Persze azóta volt h. újra próbálkozott,miközben másik barátnője volt.Szóval ő ilyen,de lehet azóta már érettebb lett.Viszont volt egy barátnője aki nem hagyta magát és inkább a lány volt az uralkodóbb.Mindenkinek más kell és más a fontos.Nem mindneki csalja meg a másikat, van aki alapból úgy áll hozzá,van aki érzelmi okok miatt van aki a veszekedések miatt és van aki csak a szex miatt,de van olyan aki pl.a nagy mű melleket szereti és a barátnőjüknek nem az van,szóval nincs konkrét ok,de tény h. nem mindenki csalja meg a párját
20/34 anonim válasza:
A no. 1 ok: alkohol, drogok hatása előhozza az ösztönöket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!