Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg tőle?
Figyelt kérdés
Egy olyan kapcsolatba kerültem amiben nem igazán kelett volna. Eleinte normális és aranyos volt.De igy pár hónap elteltével mutatja ki a foga fehérjét. Nem akarok vele lenni és ezt meg is mondtam neki de nem érti meg! Zsarol olyan képekkel amiket titokban készitett rólam. Probáltam elvenni a telefonját hogy kitöröljem őket de mindig megváltoztatja a pinkodot. Gondoltam össze töröm akkor a telefont de mivel van neki icoldja igyis ugyis megmarad a kép. Azt akarom hogy kitakarodjon az eletemből. álandóan agressziven viselkedik, nem bánt engem sosem bántott csak piszkál és úgy legyinget felém amit persze ki nem állhatok. Szex közben a torkomat szorítja amit szintén szová tettem neki hogy ne tegye mert nem esik jól. De le sem szarja. Állandóan faggatni próbal az exeimmel kapcsolatban, nekem nagyobb a farkam vagy az exednek? Ki nyalt jabban ki baszott meg jobban stb …. Teljesen megőrűlt .. Nem mehetek egyedül sehova. Ha elmegyek akkor idegbeteg és a környezetünkben lévő embereken vezeti le a stresszt. És én alapból nem tudom az ilyen dolgait elviselni. 27 éves leszek és van egy 50 es pasi ismerősőm és gyakran jártunk kávézni . De semmi tőbb nincs apakomplexusom és ő megtiltotta,hogy foglalkozzak vele. Mert h az a pasas pedofil. Aki ram nez az pedofil meg köcsög . Minden csak normális ember nem. …Azt mondja azért csinálja mert szeret. Mondtam a nagy lofaszt! Kontrolálni akarsz és manipilulálni. Hogy szabaduljak meg tőle?tegnap 14:24
2/11 A kérdező kommentje:
Erre en is gondoltam -.- barcsak ilyen egyszeru lenne
tegnap 14:34
3/11 anonim válasza:
A zsarolás dolgot simán említheted a rendőrségen, ők majd erről biztosítanak, hogy biztonságban legyél és a képek is.
4/11 anonim válasza:
Van bizonyíték hogy zsarol? Ha nincs szerezz.
Fenyegesd te is.
5/11 anonim válasza:
Olyan helyre kell le lpéned amit ő nem simer.
Csak ez a megoldás. Telefon szám fel mond, e-mail és egyéb social network töröl hogy ne tudjon keresni.
És meg lehet még fejelni az egészet egy büntető plgári perrrel is.
Volt rossz kapcsolatom de ilyen mint neked nem. Nagyon durva drukkolok nekd hogy meg menekülj!
6/11 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Most akkor egyszerre két pasassal is kavarsz?
7/11 Senior Séf válasza:
Korod ismeretében talán értelmesebb tanácsot tudnánk adni.
8/11 A kérdező kommentje:
6 os! Miert kavarnek két pasival? A legkissebb gondom is nagyobb annal,hogy két pasival kavarjak. Ez honnan jött neked?
tegnap 19:58
9/11 A kérdező kommentje:
7 es ki van irva a korom. Ha elolvasod rendesen akkor eszre fogod venni higy a sorok kozott lapul
tegnap 19:59
10/11 anonim válasza:
Nem tudom hogyan zsarol szóban vagy írásban de csinálj bizonyítékot. Ha leírja akkor screenshotold le ha pedig mondja akkor vedd fel hangfelvételre és utána menj be a rendőrkapitányságra. Jelentsd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!