Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabaduljak meg a nárcisztikus férjemtől?

Figyelt kérdés

Van egy 5 hónapos kislányunk , egy közös hitel és most költöztünk be a házunkba.

Tudom, hogy hibát követtem el azzal, hogy gyereket szültem neki, de most nem kioktatást kérek, hanem valami tanácsot mit kellene tennem..

2024. júl. 13. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kevés az info. Milyen lehetőségeid vannak?
2024. júl. 13. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

Megvádolnám néhány dologgal.

Másképp nem lehet megszabadulni ezektől.

2024. júl. 13. 11:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Már egy párszor bántott, nem olyan durván, de mégis kezet emelt rám..
2024. júl. 13. 11:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem sok lehetőségem van, a szüleimhez nem szeretnék visszamenni, illetve más nyakára.

Az lenne a legjobb,ha ő menne vissza, de a büszkesége miatt sem menne.

2024. júl. 13. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Váláskor nem az ő büszkesége a legfontosabb.
2024. júl. 13. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt ugye vágod, hogy 50%-ban az övé is az ingatlan így alig ha kérheted meg, hogy menjen el onnan.
2024. júl. 13. 12:57
 7/8 BohócKolbász ***** válasza:
84%

Nem ismerlek, csak találgatok.

-Azért szültél neki mert azt hitted hogy a gyermek majd helyrehozza a házasságotokat. Nem így lett.

-Ha bántalmazó házasságban élsz, akkor jobb ha ezt elmondod a családodnak. Az ő érdekük is hogy nyugidt életet élj te is meg a gyermek is. Ha titkolózol akkor csak a lovat adod a férjed alá.

-Nem tudom mióta ilyen a férjed, hol változott meg, mi tette őt vonzóvá a számodra. Ezt írd le kérlek.

2024. júl. 13. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy ügyvédhez, hogy a vagyonmegosztás lehetőségeiről tájékozódj!
2024. júl. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!