Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szabaduljak meg a nárcisztikus férjemtől?
Van egy 5 hónapos kislányunk , egy közös hitel és most költöztünk be a házunkba.
Tudom, hogy hibát követtem el azzal, hogy gyereket szültem neki, de most nem kioktatást kérek, hanem valami tanácsot mit kellene tennem..
Megvádolnám néhány dologgal.
Másképp nem lehet megszabadulni ezektől.
Nem sok lehetőségem van, a szüleimhez nem szeretnék visszamenni, illetve más nyakára.
Az lenne a legjobb,ha ő menne vissza, de a büszkesége miatt sem menne.
Nem ismerlek, csak találgatok.
-Azért szültél neki mert azt hitted hogy a gyermek majd helyrehozza a házasságotokat. Nem így lett.
-Ha bántalmazó házasságban élsz, akkor jobb ha ezt elmondod a családodnak. Az ő érdekük is hogy nyugidt életet élj te is meg a gyermek is. Ha titkolózol akkor csak a lovat adod a férjed alá.
-Nem tudom mióta ilyen a férjed, hol változott meg, mi tette őt vonzóvá a számodra. Ezt írd le kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!