Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkeseredett vagyok, nem tudom mit tegyek. Nárcisztikus a párom és lelkileg teljesen tönkre tesz, már napi szinten. A kisbabánk úton van,hamarosan megszületik, de a várandóságom sírással és stresszel telik. Nem tudom helyrehozható-e a helyzetünk?
2 éve vagyunk együtt és 2 éve együtt is élünk párom házában. A kapcsolatunk nagyon jól indult és boldogoknak mondhattuk magunkat, nagyon szerelmesek voltunk
Kb.fél éve kezdődött, hogy a párom szörnyen kifordult magából, apróbb veszekedések jöttek, ha szerettem volna leülni beszélni bármi gondunkról akkor nem hallgatott már meg,erőszakos és agresszív kezdett lenni. Mindenért engem hibáztat. Kb.az összes nárcisztikus jegyet kipipálhatja. A kapcsolatunk elején ezek nem jöttek elő, de mostanában a hétköznapok és hétvégék is veszekedéssel telnek. Várandós vagyok, dolgozok sokat vagyok fáradt. A szex kapcsán követelőző és agresszív lett. Volt hogy meg is ütött. Előtte sose bántott de a várandóságom alatt ez volt már a 3. eset. Kétszer folytogatott és egyszer szájon vágott. Neki napi többször igénye van a szexre (reggel és este is) és ha nincs kedvem vagy kimerült vagyok akkor veszekedésbe fajul az egész, vagy megfenyeget hogy elmegy máshoz kefélni. Mostanában az ágyból is kirángat ha nem kapja meg. Vagy az exeit emlegeti hogy "velük ez sose volt gond, csak te vagy ilyen szemét". De az a helyzet, hogy amikor fél napokat veszekszünk és még bánt is, nincs kedvem a szexhez sem. Kb.gondolni sem tudok rá. Emiatt még több konfliktus alakul ki köztünk...
Probléma a házimunka. Másfél évig teljesen vittem a háztartást (főzés, mosás, takaritás, udvar, kert rendbetétele) alapvetőnek éreztem, amikor odaköltöztem hozzá.Nem kértem sose, hogy osszuk el, de volt, hogy apróbbakat segített (pl:mosás, teregetés, seprés..). Az utóbbi fél évben már sose segített ha sirva könyörgök se. Néha szétszakadok h a házat kisubickoljam, varandósan nehéz egy 2 szintes házat rendbetenni. De feleslegesen kérem, mert őt nem érdekli hogy tisztaság van e, takaritás után is betrappol sáros cipővel, rendetlenséget csinál, kirángatja, összetúrja a frissen mosott-hajtott ruhákat a szekrényből. Nekem emiatt éjjel-nappalom a házimunka. És ezert is kritizál, mert szerinte beteges tisztaság-mániám van.
Emberi kapcsolatok. Mikor összejöttünk is eljartam szüleimhez par napra, barátokhoz egy-egy estére vagy épp programot csinaltunk barátnőimmel. Akkor nem zavarta. Most már rendszeresen megkapom, hogy mindenfele ténfergek és gonosz vagyok mert otthon hagyom őt, nem vele töltöm minden időmet...már a barátaimmal való talalkozas is bűn és mindennek elhord, ebből is csak veszekedés van, pedig régen nem volt probléma.
Nem tudom h helyrehozható-e ez a kapcsolat. A kisbabánkért jó lenne, mert párom akarta ezt a gyermeket, ő mindennél jobban apa szeretne lenni. Én viszont már félek attól, hogy az a terror amit most kapok napi szinten az a gyermek életének a része is lesz...Ti mit tanácsoltok? Érdemes küzdeni a kapcsolatért? Helyrehozható ennyi sérelem? Meg lehet változtatni ezt úgy, hogy valaki ilyen jellemű?
NANE Egyesület:
Illetve ha van lehetőséged a családodhoz visszaköltözni, holnap reggel az lenne az első, hogy indulnék. Ez az ember soha nem lesz jobb, soha nem változik meg, benned pedig örökre ott marad a testi-lelki bántalmazás nyoma. Ez a ló már megdöglött, innen menekülni kell mihamarabb.
Lenne valakihez menned?
Mi vaaaan?
Terhesen ver, és kierőszakolja, meg zsarolja a szexet, mi itt a kérdés egyáltalán?
Egy agresszív állattal vagy együtt!
Határozottan azt állítod, hogy nárcisztikus. Akkor milyen változást vársz?
Egyetlen jó döntés a menekülés. Tévedésben vagy. Gyereknek se jó egy nárcisztikus balf@sz. Nem tudom, ezt honnan vetted.
Mi a francot akarsz te ezen helyrehozni???????????
Az elsö pofonnál fogom a cuccom és lelépek. Soha nem fog megváltozni, soha. Ezt a példát akarod a gyerekednek megmutatni? Pakold össze a cuccodat és menj, amilyen messze csak tudsz. Fel is jelentheted simán, fizikai bántalmazásért. Szegény gyereknek add meg azt a lehetöséget, hogy nyugodt körülmények közé szülessen. Ez a barom attól még lehet jó apa, kéthetente egyszer, a helyedben még azt is elintézném, hogy csak felügyelet mellett.
Tudod a magadfajtákon nem lehet segíteni!
Volt egy baratnőm 5 évig verte a palija, bárhogy megengedtem lakjon nalam hagyja ott, mindig kibékült vele, lehetetlen volt segiteni rajta, következő héten újra panaszkodást kellett hallgatnon, végül meg se hallgattam már.
Téged ez a nem normális állat, ugyanúgy szájba fog verni, és elviseled. Akkor fog megb*szni és használgatni mikor kedve tartja mint egy darab rongyot!
Ideírsz, de abban remménykedsz megváltozik és milyen jó lesz minden.
Hiába írtak neked ide segélyszervezeteket eszed ágában sincs felhívni, mert az írásod alapján eszed ágában sincs lépni!
1es/ Sosem bántott terhesség előtt, ez kb. 5-6 hónapja kezdődött, nem is voltak gondjaink előtte, max kisebb veszekedesek ritkabban. A kisbabát sosem vállaltam volna vele, ha akkor ilyen történik.
Egyszer összepakoltam, de nem engedett elmenni, a varandósságom miatt sem, meg nem hagyta a szakítást sem, ígérve hogy nem fordul elő többet és csak hirtelen felindulásból elborult az agya.
Van hova mennem, szüleimnél mindig van "otthonom". De nem a menekülést választanám, nem vagyok a gyáva és megfutamodó típus, ha valamire van remény hogy helyre lehet hozni vagy megváltoztatni. Főként a gyerek miatt is. Ha ő nem érkezne, akkor lehet már nem lennek vele. De abban reménykedtem h a kisbaba érkezése megváltoztathat majd dolgokat. Ő egész életében erre vágyott, számára ez a legnagyobb ajándék, amit kaphat az élettől...
Azért írtam ide, hogy volt e valaki hasonló helyzetben, meg tudták-e oldani, van e esély a változásra, változtathat-e majd a családdá válásunk valamit ezen?
A kioktatasokra nincs szükségem, köszönöm. A többieknek köszönöm az őszinte válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!