Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeseredett vagyok, nem tudom mit tegyek. Nárcisztikus a párom és lelkileg teljesen tönkre tesz, már napi szinten. A kisbabánk úton van,hamarosan megszületik, de a várandóságom sírással és stresszel telik. Nem tudom helyrehozható-e a helyzetünk?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt és 2 éve együtt is élünk párom házában. A kapcsolatunk nagyon jól indult és boldogoknak mondhattuk magunkat, nagyon szerelmesek voltunk

Kb.fél éve kezdődött, hogy a párom szörnyen kifordult magából, apróbb veszekedések jöttek, ha szerettem volna leülni beszélni bármi gondunkról akkor nem hallgatott már meg,erőszakos és agresszív kezdett lenni. Mindenért engem hibáztat. Kb.az összes nárcisztikus jegyet kipipálhatja. A kapcsolatunk elején ezek nem jöttek elő, de mostanában a hétköznapok és hétvégék is veszekedéssel telnek. Várandós vagyok, dolgozok sokat vagyok fáradt. A szex kapcsán követelőző és agresszív lett. Volt hogy meg is ütött. Előtte sose bántott de a várandóságom alatt ez volt már a 3. eset. Kétszer folytogatott és egyszer szájon vágott. Neki napi többször igénye van a szexre (reggel és este is) és ha nincs kedvem vagy kimerült vagyok akkor veszekedésbe fajul az egész, vagy megfenyeget hogy elmegy máshoz kefélni. Mostanában az ágyból is kirángat ha nem kapja meg. Vagy az exeit emlegeti hogy "velük ez sose volt gond, csak te vagy ilyen szemét". De az a helyzet, hogy amikor fél napokat veszekszünk és még bánt is, nincs kedvem a szexhez sem. Kb.gondolni sem tudok rá. Emiatt még több konfliktus alakul ki köztünk...

Probléma a házimunka. Másfél évig teljesen vittem a háztartást (főzés, mosás, takaritás, udvar, kert rendbetétele) alapvetőnek éreztem, amikor odaköltöztem hozzá.Nem kértem sose, hogy osszuk el, de volt, hogy apróbbakat segített (pl:mosás, teregetés, seprés..). Az utóbbi fél évben már sose segített ha sirva könyörgök se. Néha szétszakadok h a házat kisubickoljam, varandósan nehéz egy 2 szintes házat rendbetenni. De feleslegesen kérem, mert őt nem érdekli hogy tisztaság van e, takaritás után is betrappol sáros cipővel, rendetlenséget csinál, kirángatja, összetúrja a frissen mosott-hajtott ruhákat a szekrényből. Nekem emiatt éjjel-nappalom a házimunka. És ezert is kritizál, mert szerinte beteges tisztaság-mániám van.

Emberi kapcsolatok. Mikor összejöttünk is eljartam szüleimhez par napra, barátokhoz egy-egy estére vagy épp programot csinaltunk barátnőimmel. Akkor nem zavarta. Most már rendszeresen megkapom, hogy mindenfele ténfergek és gonosz vagyok mert otthon hagyom őt, nem vele töltöm minden időmet...már a barátaimmal való talalkozas is bűn és mindennek elhord, ebből is csak veszekedés van, pedig régen nem volt probléma.

Nem tudom h helyrehozható-e ez a kapcsolat. A kisbabánkért jó lenne, mert párom akarta ezt a gyermeket, ő mindennél jobban apa szeretne lenni. Én viszont már félek attól, hogy az a terror amit most kapok napi szinten az a gyermek életének a része is lesz...Ti mit tanácsoltok? Érdemes küzdeni a kapcsolatért? Helyrehozható ennyi sérelem? Meg lehet változtatni ezt úgy, hogy valaki ilyen jellemű?

2024. máj. 19. 22:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%

"Nem a menekülést választanám, nem vagyok a gyáva és megfutamodó típus, ha valamire van remény hogy helyre lehet hozni vagy megváltoztatni. Főként a gyerek miatt is"

Most köptél egyet és alálltál konkrétan! Egy erőszakos vadállatot ha otthagysz neked egyenlő a gyávasággal és megfutamodással!

Azt írod a gyerek miatt maradsz vele, na pont miatta nem kellene!

"volt e valaki hasonló helyzetben, meg tudták-e oldani, van e esély a változásra, változtathat-e majd a családdá válásunk valamit ezen?"

Igen a legjobb barátnőm volt ebben a helyzetben! A gyerek 5 éves koráig azt nézte vegig ahogy az apja péppé veri minden héten az anyját! A te párocskád nem egyszer kezelt emelt rád! Nem, nem fog változni! Amint elborul az agya, mar nem csak szájbavágás lesz, hanem végig is húz a földön hajom fogva!

Hiába magyaráz neked báki bármit, menthetetlen vagy!

2024. máj. 20. 11:37
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

🤦🏽‍♀️ Na jó, te menthetetlenül hülye vagy.

"Ha ő nem érkezne, akkor lehet már nem lennek vele."

Tehát olyan szar, hogy csak magadnak nem akarnád, de a gyereknek jó lesz az. Gratulálok!

"Azért írtam ide, hogy volt e valaki hasonló helyzetben, meg tudták-e oldani, van e esély a változásra, változtathat-e majd a családdá válásunk valamit ezen?"

Igen, az összes ostoba, IQ nulla p.cs@. Sőt, olyan is van, akinél nem változott, ezért szült még egyet, mert majd biztos az, vagy az első 5 gyerek nem, de a 6.tuti😁

Azt kérdezd inkább, volt-e olyan, akinél a gyerek után nem lett még rosszabb. Nem fogsz találni egyet se!

Pont a "megfutamodók" a bátrak. Az ilyen anyától, aki veszélyezteti a gyerekét, el is venném.

2024. máj. 20. 11:49
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
nem fog megváltozni. Menekülj, amíg még lehet. Ez az ember veszélyes rád is, és a gyerekedre is az lesz.
2024. máj. 20. 12:08
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Bár én segítő és kedves kommentet írtam, de a válaszodon most teljesen meglepődtem.

Miért vagy ilyen buta? Azt hiszed, ha megszületik a gyerek majd megváltozik? Lehet a gyereket a tenyerén hordja majd, téged meg alázni fog agyba-főbe. Ezt akarod, hogy példaként lássa a gyereked? Ne csináld már..

Ha tőled kérdezné a saját lányod, hogy megvárja-e amíg a terhesen a párja szájbaveri és fojtogatja, hátha majd szülés utána abbahagyja, mit mondanál neki?

2024. máj. 20. 12:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz ezen helyre hozni? A párod egy nárcisztikus vadbarom, mindig is az volt, nem fog változni. Az első szép időszak volt a beetetés. Fogadni mernék, hogy a gyerek is csak azért kellett ilyen gyorsan, hogy magához láncoljon, és végre az lehessen aki valójában. Mert hogy ahogy te is írod, gyerekkel már nem akarsz annyira “ugrálni”, kell neki a család bla bla. ..

Lóf….t volt a gyerek minden álma, csak egy eszköz, hogy téged kordában tudjon tartani, semmi több.

2024. máj. 20. 12:43
 16/21 anonim ***** válasza:
70%

Egyrészről nem csak nárcisztikus, ez annál sokkal több. De már nárcit sem szabadott volna hagyni, te hagytad szépen az egészet, és eluralkodott rajtad. Már nincs mit tenned, már meg sem tudod menteni, még menthetted volna korábban.

Mi az, hogy nem hagyott menni?! Utána írtad is, hogy volna hová menned! Erre nincs is mit mondani, te hagyod ezt az egészet és te csinálod magadnak!

2024. máj. 20. 16:05
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, nem hiszem el, hogy valóban van ennyire hülye nő mint te, és nem vagy troll.

Ha én a szomszédod lennék, rádküldeném a gyámügyet, amikor látom, hogy ilyen körülmények között neveled a gyerekedet.

Ezek után azt mondom, hogy minden egyes ütést, alázást meg is érdemelsz, főleg így, hogy lenne hova menned.

Nem, ez nem menekülés, ez ésszerű döntés.

"nem vagyok a gyáva és megfutamodó típus, ha valamire van remény hogy helyre lehet hozni vagy megváltoztatni. Főként a gyerek miatt is."

De, pontosan az vagy, gyáva vagy kilépni ebből a terrorból.

A gyerek miatt? PONTOSAN A GYEREK MIATT kellene nagyon gyorsan lépned.

2024. máj. 20. 16:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ugyan ez a helyzet volt velem, ugyan ezzel a felállással...

A végén az lett, hogy 2 hónapos babával menekültem el, még rendőrségi ügy is lett belőle.

Az ilyen nem változik, akármennyire is akarod, hogy változzanak a dolgok, ha ő nem akarja és csak ígérget, sose fog.

Menekülj a te és a baba érdekében!!!

2024. máj. 21. 10:49
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

Ha ide tudsz írni, akkor egy emailt is tudsz írni a rendőrségnek.

Leírod, hogy fizikailag bántalmazott a partnered, és korlátoz a cselekvésedben.

Továbba el kell menni orvoshoz látleletet vetetni.

Ha erre képtelen vagy, akkor nem tudom milyen tanácsot vársz.

2024. máj. 21. 11:12
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
Ilyenkor megnyugszok, nem én vagyok a hülye. Nekem 20 évesen volt ilyen kapcsolatom, és kidobtam. Nem maradnék vele, az biztos. Azt akarod, hogy a gyereked is így nőjön fel ?
aug. 13. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!